7.6 C
Zagreb
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Stigli su sastavi, evo koga je Dalić odabrao za start SP-a

Pročitajte još:

Hrvatska nogometna reprezentacija u 11.00 po našem vremenu započinje svoj nastup na SP-u kakav se nikad nije odigrao. Zimsko doba, dolaze blagdani, a mi imamo priliku uživati u igri Hrvatske na SP-u u jutarnjim satima. Momčad Zlatka Dalića prema kladionicama je blagi favorit, a bodovi u ovoj utakmici mogli bi biti ključni za prolazak skupine, što je osnovni cilj Hrvatske u Kataru. Marokanci su, pak, impresionirani senzacijom Saudijskom Arabijom protiv Argentine, pa su jučer s njima slavili u Dohi. Saudijci i ostali arapi, a valjda je čitav arapski svijt sinoć slavio ovu veliku pobjedu, poslali su poruku svojim prijateljima kako i oni to mogu učiniti protiv Hrvatske.

Sastav Hrvatske
Hrvatski nogometni savez potvrdio je sastav Hrvatske za utakmicu protiv Maroka.

Hrvatska: Livaković – Juranović, Lovren, Gvardiol, Sosa – Modrić, Brozović, Kovačić – Vlašić, Kramarić, Perišić

“Pratili smo pobjedu Saudijske Arabije i remi Tunisa. Nema lakog protivnika, cijenimo ih i respektiramo, očekujemo tešku utakmicu. Svi igraju dobro, iznenađenja su moguće. Ući ćemo s maksimalnim respektom,” kazao je Dalić na posljednjoj novinarskoj konferenciji.

Hrvatska nije imala previše vremena za pripreme, tek tjedan dana, no Dalić je zadovoljan učinjenim.

“Iskoristili smo ovo vrijeme da se priviknemo na uvjete koji su nas dočekali. Jako sam zadovoljan, spremni smo,” kazao je otkrivši kako je donio odluku oko sastava.

“Izabrali smo što je najkvalitetnije što se tiče energije i iskustva. Nemamo više nikakvih dvojbi, dečki znaju sastav. Imamo iskustvo, energiju, imamo dobar miks. Očekuje nas teška i izazovna utakmica, vjerujem da smo dobro izabrali” poručio je izbornik Vatrenih.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.9 ° C
7.7 °
3 °
88 %
3.6kmh
0 %
Čet
13 °
Pet
14 °
Sub
12 °
Ned
11 °
Pon
6 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: