18.4 C
Zagreb
Četvrtak, 16 svibnja, 2024

Što se to događa u Maksimiru: Svi pitaju hoće li još dugo Jakirović ostati, a oglasio se i on

Bio je to već četvrti poraz Modrih u posljednjih pet susreta

Pročitajte još:

Crni niz hrvatskog prvaka Dinama nastavio se i porazom od češke Viktorije Plzen (0-1) u susretu 3. kola C skupine Konferencijske lige.

Bio je to već četvrti poraz “Modrih” u posljednjih pet susreta. Ujedno i peti u 13 susreta pod vodstvom Sergeja Jakirovića.

“Ne razmišljam o ostavci, ne želim bježati,” kazao je Jakirović nakon poraza od Viktorije.

“Vidjet ćemo, to je i pitanje za vodstvo kluba. Teška je situacija, to se vidi. Koliko god pričao s igračima, vidim u nekim reakcijama da je preveliki pritisak na njima. Realno u teškoj smo situaciji, gol kao da je začaran,” dodao je.

Jakirović je istaknuo kako ima snage podići momčad i ne želi se predati usprkos lošem nizu. “Imam snage podići momčad. Krenuli smo dobro, izuzev poraza u Pragu. Naši problemi kreću prije Astane s ozljedama. Nisam vjerovao da će nam Bruno Petković toliko nedostajati, ali on je klasa. Pokušavam s drugim napadačima, ali to nije to. Možda se radi o mentalnoj blokadi”.

Jakirović je naglasio kako je u klubu dva mjeseca, te kako je pružio priliku svim igračima. “Mi sami moramo izaći iz ove situacije. Čini mi se da je najveći problem ove momčadi samopouzdanje. Igrači su dobra grupa, imamo jako malo ega u svlačionici, dečki rade, slušaju. Ne zamjeram im ništa. Moramo pokušati sa svježim snagama”, poručio je.

Osvrnuo se i na tribine koje su ispratili momčad zvižducima. “Nisam to vidio, ali navijači imaju pravo uputiti kritiku. Oni su uz nas, žao mi je što smo ih razočarali,” zaključio je trener Dinama.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
20.2 ° C
20.5 °
18 °
68 %
3.1kmh
20 %
Čet
19 °
Pet
23 °
Sub
25 °
Ned
21 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9268
GBP
1,1629
CHF
1,0228
CNY
0,1281
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: