11.7 C
Zagreb
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Stoper Leicestera u sedam minuta uspio zabiti dva autogola protiv Liverpoola

Belgijski nogometaš Wout Faes postigao je dva pogotka za Liverpool u utakmici protiv Leicestera. Problem je samo što je on Leicesterov igrač.

Pročitajte još:

U trenucima pisanja ovog teksta označeno je poluvrijeme utakmice Premier lige između Liverpoola i Leicester Cityja u kojoj je Leicester prvi došao u vodstvo, da bi Liverpool između 38. i 45. minute s dva pogotka rezultat preokrenuo.

No, niti jedan pogodak nije postigao njihov nogometaš nego se dogodilo nešto do sada u Premier ligi neviđena. Oba pogotka bila su autogol i to istog nogometaša, belgijskog stopera Leicestera, Wouta Faesa.

Kako? Pa, može si Leicester sam zabiti, točnije nesretnik Wout Faes… Gosti su bolje otvorili susret i došli u prednost već u četvrtoj minuti golom Dewsbury-Halla i držali vodstvo do 38. minute kad na scenu nastupa mladi Belgijac.

Faes je prvo u 38. minuti, u nakani da otkloni neugodan ubačaj u peterac, prevario svog golmana i zabio autogol za izjednačenje ‘redsa’, a sedam minuta kasnije sam se pobrinuo i za potpuni preokret.

Prvi autogol Faesa pogledajte OVDJE

Nunez je imao sjajnu priliku, pokušao je prebaciti lobom, no pogodio je stativu. Međutim, prvi je na odbijancu bio Faes koji ponovno zabija. U svoju mrežu…

Drugi autogol Faesa pogledajte OVDJE

Mladi Belgijac tako je postao četvrti igrač u Premiershipu koji je zabio dva autogola u jednoj utakmici (Jamie, Carragher, Michael Proctor, Jonathan Walters). Ipak, pred njim je i novih 45 minuta…

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
9.5 ° C
9.8 °
7.1 °
66 %
2.1kmh
20 %
Čet
13 °
Pet
14 °
Sub
9 °
Ned
8 °
Pon
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: