7.4 C
Zagreb
Nedjelja, 28 travnja, 2024

Tetovaža na nozi Marka Livaje privukla pažnju: ‘Bog ima plan’

Pročitajte još:

Marko Livaja definitivno je najtetoviraniji hrvatski reprezentativac. Nakon utakmice s Kanadom, u kojoj je zabio svoj prvi gol na Svjetskom prvenstvu, fotografi su uhvatili jednu posebnu tetovažu. Tetovaža se nalazi na Livajinoj desnoj nozi i sadrži poduži znakoviti tekst na hrvatskom jeziku.

“Bog ima plan za tebe i u to ne sumnjaj, i ono što ti je On naumio neće ti izmaknuti iz ruke. Ako nešto izmakne, znači da nije za tebe. Bar ne u ovom trenutku. Što ti je činiti? Vjeruj… I vidjet ćeš, sve se okrene nezamislivo bolje nego si ti želio i planirao. I ne zaboravi – zahvali na svemu jer sve je za tvoje dobro. I udarci – oni odgajaju! Suze – one pročišćuju! Padovi – da ih nije, kako bi prepoznao let…”, stoji u tekstu tetovaže.

68ddf9ed 0e49 4d0d b7cf 90a940d4701f

Kaže da ima 110 tetovaža
Livaja obožava tetovaže i gotovo svi dijelovi tijela su mu tetovirani.

“Imam 110 tetovaža valjda, ali nisam ih radio tri ili četiri godine. Ima mjesta, ali jednostavno nemam volje”, komentirao je napadač Hajduka i reprezentacije za Dalmatinski portal još prošle godine, a tada je priznao kako bi tetovirao Hajdukov trofej kada bi ga osvojili.

Nemoguće je nabrojati što je sve tetovirao Livaja. Najviše se ističe ime kćerkice Elizabet, koju ima s 14 godina starijom splitskom manekenkom Iris Rajčić.

Nije to jedini natpis koji Livaja ima istetoviran. Na lijevoj šaci ima ispisano, kao što se vidi na slikama, “love”, dok na desnoj ima “hate”. Isto tako, ima ispisano ime “Franko”, nekoliko natpisa na prsima, crtež usana, ime brata Mirka, ruže, boksera za šaku, ženskog lica, Dioklecijanovu palaču i Sv. Duju, tri lava…

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
8.2 ° C
9.9 °
4.1 °
88 %
0.5kmh
0 %
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
25 °
Sri
22 °
Čet
15 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: