19.1 C
Zagreb
Srijeda, 1 svibnja, 2024

Transfer u hit-ligu: Brozović pregovara s klubovima iz Saudijske Arabije!

Marcelo Brozović mogao bi ovog ljeta promijeniti sredinu, a jedna opcija mu je i odlazak u Saudijsku Arabiju.

Pročitajte još:

Prema informacijama koje posjeduje Fabrizio Romano, Marcelo Brozović jedan je od nogometaša koje će se ovog ljeta pokušati primamiti saudijskim milijunima.

To je najpoznatiji transferni insajder danas objavio na Twitteru. Brozović je zapravo jedan od više igrača za koje se najveći saudijski klubovi raspituju.

Brozović je trenutačno hit-igrač za Saudijce, na račun sjajne utakmice u finalu Lige prvaka, ali i u Ligi nacija, gdje je čak od UEFA-e proglašen za najboljeg igrača finalne utakmice.

Želi ga i Barcelona
Brozović ima ugovor s Interom do kraja lipnja 2026., a mediji ističu i mogućnost njegova dolaska u Barcelonu. Španjolski Sport tako je nedavno pisao da Barca traži zadnjeg veznog, a rješenje za tu poziciju mogao bi biti hrvatski reprezentativac. Španjolski prvak želio ga je dovesti još u siječnju, a on je bio zainteresiran za taj posao. Čelnici Intera tad nisu uspjeli dogovoriti taj transfer.

Razgovaralo se tad o razmjeni igrača u kojoj je Brozović trebao otići u Barcelonu, a Franck Kessie u Inter. Ta je priča ponovo pokrenuta. Barcelona mora pametno poslovati jer su joj čelnici španjolske lige nametnuli restrikcije. Tako neće moći dovesti nove igrače a da se ne riješi starih, odnosno njihovih plaća. Zato je jedini način da Brozović dođe u razmjeni.

Brozović je prošle sezone izgubio sigurnu poziciju u prvom sastavu Intera, no u finalu Lige prvaka je bio kapetan. Sezonu je završio s tri pogotka i šest asistencija u 40 utakmica.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
19.4 ° C
20.5 °
16.5 °
64 %
2.1kmh
20 %
Sri
18 °
Čet
21 °
Pet
14 °
Sub
19 °
Ned
20 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9361
GBP
1,1690
CHF
1,0183
CNY
0,1293
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: