15.8 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Vatreni ‘zapalili’ internet: Evo koji su Vatreni najtraženiji na Googleu za vrijeme prvenstva

Pročitajte još:

Hrvatska nogometna reprezentacija bilježi snažan rast pretraga iz azijskih i južnoameričkih zemalja

Digitalna agencija Arbona provela je analizu trendova pretraživanja na Googleu i ustanovila kako je od početka Svjetskog prvenstva u Kataru interes javnosti usmjeren na nogomet.

Najveći rast u broju pretraga bilježe Dominik Livaković (27) i Joško Gvardiol (20) i to ponajviše u vrijeme utakmica. Iako bilježi solidan broj pretraga i ostatku godine, Luka Modrić najveći rast ostvaruje upravo za vrijeme nastupa naše reprezentacije na prvenstvima.

Hrvatska nogometna reprezentacija bilježi snažan rast pretraga iz azijskih i južnoameričkih zemalja, a veliki interes pobudio je i ljubavni status našeg najboljeg braniča, pa je tako primijećen nagli rast upita o Gvardiolovoj djevojci.

Gvardiol je od početka Svjetskog prvenstva u Katru stekao titulu najpoželjnijeg muškarca u Hrvatskoj, a na sreću pripadnica ljepšeg spola nije u vezi. U HRT-ovoj emisiji “Knjaz kod Vatrenih”, Gvardiol je otkrio kakve djevojke voli te je priznao da ljubavnih ponuda ima.

– Joj, prošli put na okupljanju reprezentacije jedna mi je djevojka prišla i dala papirić na kojem je bio njezin Instagram profil. Kakva cura mora biti? Boja kose nije važna, ali volim plave oči. I da bude niža od mene, da barem u nečemu budem glava obitelji! O bradi se brinem, održavam je – kazao je pa dodao da su mu tri najljepše žene Angelina Jolie, Shakira i Jennifer Lopez.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.8 ° C
16.6 °
13.6 °
29 %
2.1kmh
0 %
Pet
16 °
Sub
9 °
Ned
10 °
Pon
10 °
Uto
6 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: