5.4 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Velški mediji euforični nakon velike pobjede, Hrvatska dobila porciju kritika: Nadigrali smo polufinalista SP-a

Hrvatska je bila jednako troma kao što je bila u nedavnom porazu od Turske, rezultat koji je ostavio nadu Velšana da će sljedećeg ljeta otići na Euro, pišu tamošnji mediji

Pročitajte još:

Hrvatska nogometna reprezentacija poražena je u susretu osmog kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo od Walesa rezultatom 2:1. Ovaj poraz probudio je nadu Velšana za mogući plasman na prvenstvo, a jednako euforični su i velški mediji nakon ovako velike pobjede za njihovu zemlju – pišu Sportske novosti.

Tamošnji mediji euforični su nakon velike pobjede.

“Wales je odigrao jednu od svojih najboljih utakmica pobijedivši Hrvatsku i ponovno probudivši nadu da će se automatski kvalificirati za Euro 2024. i to na senzacionalan način”, piše BBC Wales.

“Uz urlanje razularene publike na Cardiff City Stadiumu, Wales je temeljito nadigrao polufinaliste Svjetskog prvenstva dok je Harry Wilson postigao dva izvrsna gola u drugom poluvremenu u 50. nastupu iz snova za svoju zemlju”, nastavljaju.

“Wales je upisao senzacionalnu pobjedu nad Hrvatskom”, započinje svoj izvještaj WalesOnline.

Tamošnji mediji kritizirali su, s pravom predstavu hrvatskih reprezentativaca. Opet je to izgledalo sporo, bezidejno…

“Zamjena Mario Pašalić svojim pogotkom glavom napravio je nervoznu završnicu, ali je Wales izdržao i osvojio zaslužena tri boda. Nasuprot tome, Hrvatska je bila jednako troma kao što je bila u nedavnom porazu od Turske, rezultat koji je ostavio nadu Velšana da će sljedećeg ljeta otići na Euro”, zaključuje WalesOnline.

Standings provided by Sofascore
Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
6.1 ° C
7.2 °
2.5 °
89 %
0.5kmh
7 %
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
23 °
Sri
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: