6.2 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Zlatka Dalića na press konferenciji iživcirao novinar: Igramo dosadan nogomet? Mi smo u polufinalu i važan je rezultat

Pročitajte još:

Zlatko Dalić (56) u ponedjeljak je imao posljednje obraćanje medijima uoči polufinala Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Argentine. Izbornik ‘vatrenih’ tako je najavio sutrašnju utakmicu u kojoj Hrvatska može osigurati drugo uzastopno finale nakon Mundijala u Rusiji prije četiri godine.

Na samom kraju konferencije za medije egipatski je novinar pitao Dalića za mišljenje o nogometnom stilu reprezentacije, na što je Dalić pomalo odrješito dao kratak i jasan odgovor.

“Mi igramo na rezultat i mi smo u polufinalu Svjetskog prvenstva. Tu je cijela priča gotova”, poručio je Dalić.

Izbornik je u konferenciji za novinare rekao i da će u polufinalu biti veći pritisak na Argentinu, koju predvodi Lionel Messi (35).

– Ušli smo među četiri reprezentacije svijeta i to je sjajan uspjeh za Hrvatsku. Velika je stvar da dva svjetska prvenstva zaredom to uspijevamo. Želimo više. Igramo protiv velike Argentine predvođene Lionelom Messijem. Veći je pritisak na njima. Znamo kako igraju i u kojem smjeru žele odvesti utakmicu.

– Optimist sam i vjerujem igračima. Pokazali su kvalitetu i karakter. Bez toga ne bismo ušli u polufinale. Nećemo se prilagođavati suparniku, igrat ćemo svoju igru i na rezultat – zaključio je Dalić.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.2 ° C
7.2 °
4.8 °
90 %
0kmh
0 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
18 °
Ned
23 °
Pon
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: