21.8 C
Zagreb
Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Otkriveno zašto obitelj skriva pravo Schumacherovo stanje: ‘Postojala je ideja da se sve objavi…’

Felix Damm za medij Legal Tribute Online rekao je da je postojala mogućnost da se sve objavi, ali su na kraju shvatili da to ne bi bilo dobro rješenje.

Pročitajte još:

Mnogi obožavatelji Michaela Schumachera (54) godinama se pitaju kakvo je zdravstveno stanje legendarnog Nijemca, ali i dalje se gotovo ništa ne zna o zdravlju ikone Formule 1. Njegov odvjetnik objasnio je zašto je to tako. Felix Damm za medij Legal Tribute Online rekao je da je postojala mogućnost da se sve objavi, ali su na kraju shvatili da to ne bi bilo dobro rješenje.

– Uvijek se radilo o zaštiti privatnih stvari. Naravno da smo puno razgovarali o tome kako je to moguće. Postojala je zapravo ideja da se objavi konačni izvještaj o Schumijevom zdravlju, ali to se nije dogodilo iz određenog razloga – rekao je Damm i nastavio:

Michael Schumacher
Foto: John Marsh/Action Images/Reuters

“Tu ne bi bio kraj i morali bi se stalno ažurirati izvještaji o njegovom stanju. Mediji su mogli iznova i iznova pisati o tome i pitati: ‘A kako sada izgleda?’. Jedan, dva, tri mjeseca ili godine nakon izvještaja. Tada bi bilo teško poduzeti mjere protiv takvog pisanja.”

Felix Damm zastupa Schumachera od 2008. godine.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
21.8 ° C
22.8 °
21.5 °
46 %
4.6kmh
20 %
Ned
24 °
Pon
23 °
Uto
21 °
Sri
18 °
Čet
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: