8.7 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Ovo je Dalićevih 11 za okršaj na Wembleyju, ovako bi trebao izgledati sastav!

Pročitajte još:

Sve je hrvatski izbornik isprobao, skrivao od Engleza i očiju znatiželjnika…

Andrej Kramarić je najbolji strijelac među hrvatskim reprezentativcima i vijest da on igra u prvoj postavi s Engleskom ne bi trebala biti iznenađenje, ali nakon što je izbornik imao sasvim drugi plan to je u petak odjeknulo kao bomba. Prema najnovijim informacijama iz reprezentacije Kramarić će startati kao desno krilo, a Ante Rebić u ulozi središnjeg napadača. Bruno Petković ostaje bez pozicije. Gotovo je sigurno i da će Joško Gvardiol zaigrati na lijevom beku, iako je u konkurenciji do posljednjeg trenutka bio i Borna Barišić. Dalić ima veliko povjerenje u 19-godišnjaka koji je u Bruxellesu odigrao prvih 45 minuta za Vatrene. To su promjene ili najave preinaka u postavi u odnosu na Belgiju gdje je Dalić isprobao formaciju za London i nije bio dovoljno oduševljen, iako je dugo dvojio, ili barem krio, hoće li što mijenjati… Ako se nešto ne okrene po dolasku u London, na temelju zadnjeg treninga u Rovinju, Kramarić se vraća u udarnih 11.

Dvoboj između “Gordog Albiona” i “Vatrenih” na rasporedu je u nedjelju u 15.00 sati po hrvatskom vremenu, a Hrvatska se nakon utakmice vraća u svoju bazu u Rovinju gdje će se nastaviti pripremati za preostale dvije utakmice u skupini protiv Češke (18. lipnja) i Škotske (22. lipnja) u Glasgowu.

Zanimljivo je da Hrvatska nikada nije bila poražena u prvim susretima na europskim prvenstvima, dok engleska vrsta nikada nije slavila u uvodnim dvobojima Eura.

Također, vrijedi istaknuti kako prema portalu Transfermarkta igrači Gordog Albiona vrijede 1.27 milijarde eura, a Hrvatska gotovo četiri puta manje, 376 milijuna eura.

Dalićevih 11 za Englesku: Livaković – Vrsaljko, Vida, Ćaleta-Car, Gvardiol – Brozović – Kramarić, Modrić, Kovačić, Perišić – Rebić.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
sumaglica
6.3 ° C
7.6 °
4.8 °
93 %
2.1kmh
69 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
26 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: