15.9 C
Zagreb
Subota, 4 svibnja, 2024

Perišić potpuno iskreno nakon remija: Nije ovo dobro ako ne budemo bolji, idemo doma

Pročitajte još:

Ivan Perišić zabio je Češkoj, postavio konačnih 1:1 i donio Hrvatskoj bod. I potpuno iskreno rekao svoje viđenje utakmice.

Česi su poveli u 37. minuti golom Patricka Schicka iz penala, a bod Hrvatskoj osigurao je Ivan Perišić krasnim golom u 47. minuti.

Hrvatska je ovom pobjedom ostala u igri za prolazak skupine, za što će joj vjerojatno biti dovoljna pobjeda protiv Škotske, no Ivan Perišić je nakon susreta bio vidno nezadovoljan.

– Moram biti iskren, danas je stvarno bilo loše. Moramo puno bolje. Od Livakovića pa do zadnjeg igrača, svi moramo dati više. Imamo još jednu utakmicu i moramo pobijediti. Ušli smo slabo u utakmicu, poslije smo nešto odigrali, ali nije to to – rekao je Perišić za HTV.

Hrvatska je u prvom dijelu u Glasgowu odigrala bez ideje, zaprijetila je tek preko Ante Rebića neposredno nakon primljenog gola iz penala koji je skrivio Dejan Lovren na Patriku Schicku.

Nastavak je ponudio nešto bolju sliku, ali daleko je to od renomea svjetskog doprvaka.

– Svi igrači moraju dati 20-30 posto više, inače ćemo ići doma nakon grupne faze. Imamo šansu, možemo proći dalje, ali moramo bolje – rekao je Perišić.

Gol Ivana Perišića Češkoj možete pogledati OVDJE.

Odlučit će utakmica protiv Škotske u utorak od 21 sat. Igra nam samo pobjeda koja bi trebala biti dovoljna za mjesto u osmini finala.

– Bit će teško, nismo ih još nikako pobijedili, imaju i svoju publiku, ali mislim da možemo. Imamo četiri dana da se odmorimo, da popričamo i promijenimo nešto – zaključio je Perišić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.4 ° C
16.6 °
13.1 °
81 %
1kmh
0 %
Sub
16 °
Ned
24 °
Pon
23 °
Uto
21 °
Sri
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: