13.3 C
Zagreb
Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Pogledajte kako je Nikola Vlašić probio Škote pa McGregor uzvratio bombom

Pročitajte još:

Nikola Vlašić maestralnom je reakcijom na malom prostoru u šesnaestercu, nakon spuštanja Ivana Perišića, doveo Hrvatsku u vodstvo protiv Škotske. Uzvratio je McGregor nakon greške Vide

U odlučujućoj utakmici za plasman u osminu finala Europskog prvenstva u skupini D, Hrvatska je protiv Škotske na njihovom Hampden parku povela golom Nikole Vlašića.

Nakon dinamičnog starta Škota, Vatreni su u 17. minuti uspjeli zabiti za vodstvo. Josip Juranović je sjajno dodao u kazneni prostor gdje je pronašao Vlašića koji je s negdje desetak metara šutirao i probio mrežu Škota.

Pokraj Scotta McTominaya i s Callumom McGregorom na leđima, Niksi je briljantno pronašao mrežu. I na najbolji način opravdao povjerenje Zlatka Dalića koji ga je gurnuo na desno krilo od prve minute.

Šesti je to gol Nikole Vlašića za Hrvatsku u jubilarnom 25. nastupu. Zabijao je Francuskoj i Švedskoj u Ligi nacija, zabijao je Slovacima u kvalifikacijama, a sad je zabio i na najvećoj sceni.

1 8
Foto: PAUL ELLIS
2 6
Foto: PAUL ELLIS

Vlašićev gol Škotskoj možete pogledati OVDJE.

Ipak, Hrvatska nije uspjela zadržati vodstvo do odmora. Nakon puno odbijanja u šesnaestercu “vatrenih” u 42. minuti, Domagoj Vida izbio je loptu točno na nogu veznjaka Celtica Calluma McGregora koji s 20 metara pogađa donji desni kut Livakovićeva gola.

U reprezentaciji je četiri godine, bio mu je to 34. nastup za Škotsku i, pogađate, prvi gol.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13 ° C
13.8 °
10.3 °
79 %
2.1kmh
0 %
Pon
23 °
Uto
21 °
Sri
14 °
Čet
20 °
Pet
16 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9286
GBP
1,1655
CHF
1,0255
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: