7.6 C
Zagreb
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Ronaldova majka otkrila sve: Cristiano će iduće sezone igrati u Sportingu

Pročitajte još:

Dolores Ronaldo nije skrivala sreću nakon što je Sporting uzeo naslov prvaka nakon 19 godina, a kasnije je navijačima kluba otkrila u kojem bi smjeru sudbina njezinog sina mogla ići

Cristiano Ronaldo u pobjedi nad Sassuolom u srijedu zabio je 100. gol u dresu Juventusa i pomogao mu da ostane u utrci za Ligu prvaka, no pitanje je hoće li tamo igrati najesen. Ako pitate njegovu majku Dolores, čini se da će se vratiti u staro jato, novog prvaka Portugala.

Naime, njegova majka Dolores tvrdi da će njezin sin karijeru nastaviti sljedeće sezone u Sportingu iz Lisabona, klubu u kojem se probio među zvijezde.

“Razgovarat ću s njim i uvjeriti ga da se vrati u Sporting, sljedeće godine igrat će na stadionu Alvalade”, rekla je Ronaldova mama za portugalske medije.

Portugalac je ove sezone u dresu Juventusa zaigrao 32 puta, zabio je 28 golova i upisao dvije asistencije. Njegova momčad nije uspjela osvojiti Ligu prvaka, a ove su godine ostali i bez naslova talijanskog prvaka.

S obzirom na to da se ‘Stara dama’ usidrila na petom mjestu ljestvice Serie A sa 72 boda, a do kraja prvenstva ima za odigrati još samo dvije utakmice, postoji mogućnost da se neće plasirati u Ligu prvaka.

Juventusova zvijezda ugovor ima do kraja sljedeće sezone, a čini se kako bi karijeru mogao završiti tamo gdje ju je i započeo – u Sportingu.

No Ronaldova poruka na Instagramu šalje oprečne signale. Naime, Portugalac je objavio fotografiju proslave stotog gola za Juventus uz jasnu poruku da na tome neće stati.

Ronaldo je stigao u Juventus 2018. iz Real Madrida i ima još godinu dana ugovora s Talijanima.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.9 ° C
7.7 °
3 °
88 %
3.6kmh
0 %
Čet
13 °
Pet
14 °
Sub
12 °
Ned
11 °
Pon
6 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: