16.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Gidsel napao Duvnjaka i nakon utakmice: On to radi svjesno, nije ovo prvi puta

Nikad nisam prošao nešto ovakvo, ponekad je bilo prilično divlje. To nije rukomet, bio je to udarac šakom u glavu. Hrvatima su dopuštene neke divlje stvari, rekao je Gidsel

Pročitajte još:

Hrvatska je u ključnoj utakmici Svjetskog prvenstva remizirala s Danskom 32-32, uzela je bod, ali ostala je bez većih izgleda za četvrtfinale, iako ih u nekim kombinacijama ima.

Sjenu na odličnu utakmicu bacio je sjajni danski igrač Mathias Gidsel svojom reakcijom nakon jednog duela s Domagojem Duvnjakom u prvom poluvremenu.

Video možete pogledati OVDJE.

U 12. minuti se prema vratima Hrvatske zaletio Mathias Gidsel, a Domagoj Duvnjak je grubo ušao u igrača Füchsea. Danac je s bolnom grimasom pao na parket, gdje mu se dobru minutu i pol ukazivala pomoć, a suci su Duvnjaku pokazali dvije minute kazne. Kad se Gidsel pridigao, Duvnjak mu je prišao i pokušavao se nekoliko puta ispričati na grubosti, no Danac je odbio ispriku i nije želio ni pogledati kapetana Hrvatske. Nakon utakmice Danac je nastavio napadati Duvnjaka:

“Nikad nisam iskusio nešto ovakvo. Na trenutke je bilo poprilično divlje na terenu. Nije prvi put, već sam imao ovakvu situaciju s Duvnjakom u Berlinu. Mislim da su im bile dopuštene neke divlje stvari. Znam, Duvnjak to radi svjesno. Bio je to udarac šakom u glavu, tome nije mjesto u rukometu”, rekao je Gidsel za danski TV2.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
16.2 ° C
17.8 °
14.3 °
47 %
4.6kmh
0 %
Pet
15 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
24 °
Uto
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: