14.6 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Vujo: Taj miš nikad neće biti ni sjena Duvnjaka! Kad daje ruku, ima da je ne pereš tjednima…

Ruku ti pruža Domagoj Duvnjak, jedan od najvećih u povijesti, a ti, jadniče jadni, ne želiš prihvatiti ispriku, rekao je izbornik Irana u svom stilu

Pročitajte još:

Ne mislim da zaslužuje ruku. Igrao sam protiv njega nekoliko puta, ista stvar mi se dogodila u Füchseu, jako je išao na mene. Nakon utakmice možemo se pogledati u oči i mogu ga prijateljski pozdraviti i reći da se veselim vidjeti ga u dresu Kiela što prije. Nadam se da tada neće biti vezanih ruku, rekao je Mathias Gidsel.

Čudne odluke španjolskih sudaca
Međutim, Danska nije podcijenila Hrvatsku niti Hrvatsku smije bilo tko podcijeniti, bez obzira u kojem sastavu Hrvatska igra i bez obzira kakve rezultate ima. Dobro se zna što u rukometu znači Hrvatska. Momci su odigrali sjajnu utakmicu, ne znam što je bilo ljepše, obrana ili napad, a Glavaš i Šipić su odigrali utakmice života.

Hrvatska je bila bolja, zaslužila je pobjedu i vjerojatno bi do nje došla da se u igru nisu uključili španjolski suci s nekoliko čudnih odluka koje su otišle na stranu Danske.

Mali miš Gidsel mi je uništio utakmicu
Utakmica je bila predivna, bolju nismo mogli poželjeti, no sve mi je uspio pokvariti onaj Gidsel. Taj mali miš uništio mi je utakmicu. Ruku ti pruža Domagoj Duvnjak, jedan od najvećih u povijesti, a ti, jadniče jadni, ne želiš prihvatiti ispriku.

Ne zanima me kakav je igrač i je li bio MVP ovoga ili onoga, nikad taj miš neće biti ni sjena Duvnjaka. Ovo je rukomet, grub i kontaktni sport, nakon faula ti sportski prilazi legenda, a ti mu odbijaš dati ruku.

Srami se, balavče jedan, ima da tu ruku ne pereš mjesec dana kad ti je Duvnjak pruža. Ajde da je to napravio nekome od mojih Iranaca, bez da podcjenjujem Irance, ali tako je postupio prema legendi rukometa. Bolje da vam ne kažem kako bi se proveo netko od mojih igrača da je to napravio.

Hrvatskoj kapa do poda
Sad tek ostaje pravi žal za onom nesretnom utakmicom protiv Egipta. Šteta. Koliko god su hrvatske rukometaše svi napadali nakon Egipta, sad su zaslužili da im se skine kapa. Hrvatska je mogla utakmicu i izgubiti.

Nije mi jasna bila odluka Hansena u zadnjem napadu, ali da se to i dogodilo, nitko momcima ne bi imao pravo što prigovoriti jer su odigrali čudesnu utakmicu. Uvjeren sam da je ovo bilo pravo lice Hrvatske, a da je Egipat bio samo jedan loš dan.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.7 ° C
17.2 °
11.4 °
67 %
1kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
20 °
Pet
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: