13.4 C
Zagreb
Petak, 3 svibnja, 2024

ŠALE NA RAČUN ‘VATRENIH’: Ante Rebić kao pepeljuga, a Gvardiol je postao – Drinkwater!

Pročitajte još:

Hrvatska nogometna reprezentacija nije se uspjela plasirati u četvrtfinale Europskog prvenstva nakon što je u susretu osmine finala u Kopenhagenu pred 25.000 gledatelja nakon produžetaka izgubila od Španjolske sa 3:5.

Nakon nevjerojatne drame i brojnih obrata, Furija je nakon produžetaka slomila Vatrene izborivši plasman u četvrtfinale.

Je li Ante Rebić baš morao mijenjati kopačke tijekom jedne tako bitne utakmice i to samo nekoliko minuta prije kraja prvog poluvremena?

Pitanje je koje lebdi mislima hrvatskih navijača samo dan nakon ispadanja Hrvatske od Španjolske. Bila je to nevjerojatna utakmica, imali smo 1-0 pa primili gol u završnici prvog dijela, uspjeli se vratiti nakon 3-1 u epskom povratku golovima Marija Pašalića i Mislava Oršića i to u pet minuta. Izborili smo produžetke, ali više nismo imali snage, Španjolska je slavila 5-3 i prošla u četvrtfinale.

ante rebić
Robert Perry/Ritzau Scanpix

Tuga je golema, ali igrači su nas učinili ponosnima, bez obzira na poraz. No, nekima je i dalje neshvatljivo zašto je Rebić mijenjao kopačke tijekom utakmice, a Joško Gvardiol pio vodu. Pa su sve okrenuli na šalu. Malo šale nikome ne škodi, pogotovo u ovakvim trenucima.

Igraču Milana su kopačke očito bile neudobne pa ih je mijenjao nekoliko minuta u završnici prvog dijela, a za to vrijeme Španjolska je izjednačila na 1-1. Naravno, odmah su se pojavili ‘memeovi’.

Nije Rebić jedini. Na tapetu društvenih mreža došao je i Joško Gvardiol koji je u drugom poluvremenu ožednio pa išao popiti koji gutljaj vode. No, dok je on pio vodu, Dani Olmo je sa svoje polovice terena vidio veliku prazninu na Joškovoj poziciji pa je poslao dugu loptu Ferranu Torresu. Gvardiol je zakasnio, a Torres zabio za 3-1.

Pa je tako Joško postao – Drinkwater!

whatsapp image 2021 06 29 at 08 25 45
Foto: facebook

Naravno, tu je i najbolji opis dramatične utakmice kroz stihove Vucine pjesme ‘Podigla me iz pepela’.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
13.4 ° C
13.8 °
12.6 °
85 %
4.1kmh
20 %
Čet
13 °
Pet
13 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9322
GBP
1,1686
CHF
1,0240
CNY
0,1288
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: