6.4 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Sebastien Ogier pozvao na večeru vozača s kojim se sudario u Zagrebu: ‘Dečko je relijaš i voli utrke’

Pročitajte još:

Sebastien Ogier osvojio je WRC Croatia Rally iako se jutro uoči zadnjeg dana utrkivanja sudario na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik. Drugi sudionik sudara otkrio nam je da ga je Ogier zvao na večeru

Francuski vozač Sebastien Ogier osvojio je WRC Croatia Rally u čudesnoj završnici.

Uoči posljednjeg brzinca Velšanin Elfyn Evans (Toyota) je imao 3.9 sekunde prednosti u odnosu na Ogiera, ali je na zadnjem zavoju relija pogriješio i izgubio pobjedu za samo šest desetinki, a Ogier je došao do 51. trijumfa u karijeri.

Ogier je na putu do današnjeg prvog brzinca imao manju prometnu nesreću na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik. Svjetski prvak se kretao prema istoku, a onda se pokušao prestrojiti u desnu traku i tada je na njega naletio osobni automobil, koji je udario u stražnji dio Ogierove Toyote.

Malo je nedostajalo da Ogier odustane od relija, budući da je jutros na Aveniji Dubrovnik imao lakšu prometnu nesreću s jednim osobnim automobilom. Ogier se neoprezno prestrojavao, a u tom trenutku je na njega naletio drugi automobil te su obojica završila na ugibalištu autobusne stanice. Ogier je manevrom ugrozio sigurnost policajca koji je stao ispred auta.

Nakon kraćeg razgovora policija je pustila Francuza na Medvednicu, gdje ga je čekao brzinski ispit, a okolnosti prometne nesreće će se s Ogierom utvrditi kad se on vrati u garažu na Velesajam.

Ogierov sudar bilo je vijest dana na hrvatskim portalima, a snimke nesreće čitav dan kruže društvenim mrežama. Svoju istragu provodi i sportska komisija utrke, a utvrdi li se da je Ogier zaista skrivio nesreću, njegovo osiguranje podmirit će štetu vozaču osobnog automobila.

Čitavu situaciju je nakon završetka relija komentirao i Daniel Šaškin, predsjednik Organizacijskog odbora Croatia Rallyja.

“Sebastien je imao malu nesreću jutros i svaka mu čast da je unatoč tome uspio pobijediti. Gospodina s kojim se sudario je pozvao na večeru, a, koliko sam čuo, i on je obožavatelj relija”, rekao je Šaškin u izjavi za HTV.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.4 ° C
7.7 °
2.1 °
72 %
1kmh
0 %
Sub
10 °
Ned
10 °
Pon
12 °
Uto
6 °
Sri
5 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: