15.9 C
Zagreb
Četvrtak, 9 svibnja, 2024

ŠPANJOLCI DOBILO DODATAN POTICAJ: Balkanac kojeg se ne želimo sjećati ne igra protiv nas

Pročitajte još:

Reprezentacija u nedjelju ujutro leti za Kopenhagen, poštovane su sve UEFA-ine mjere.

Nakon što je Hrvatski nogometni savez zaprimio test koji je pokazao da je Ivan Perišić pozitivan na virus SARS-CoV-2, liječnička služba hrvatske reprezentacije obavijestila je o situaciji nadležnu epidemiološku službu te pritom pokazala kako je reprezentacija tijekom Europskog prvenstva poštivala sve propisane mjere Stožera civilne zaštite RH, kao i mjere Uefinog Return to Play protokola, objavljeno je na stranicama Saveza.

Ta služba procijenila je kako su sve mjere poštivane te kako osim Ivana Perišića, koji je u desetodnevnoj izolaciji, nitko ne treba ići u samoizolaciju.

Kako je sinoć objavljeno, Ivan Perišić zbog korone neće igrati za Hrvatsku protiv Španjolske u sutrašnjoj osmini finala Eura. Vijest se, naravno, munjevito prošila španjolskim portalima.

Poznata Marca tako piše o Perišiću:

„Balkanski napadač, ključni igrač Hrvatske, umjesto da ide u Kopenhagen na utakmicu protiv Španjolske ostaje deset dana u izolaciji jer je njegov test na koronavirus pozitivan.”

Ostali Vatreni su negativni, a Marca podsjeća:

„Ovo je veliki udarac za Hrvatsku, ali i izostanak igrača kojeg se španjolski navijači ne žele sjećati. Upravo na Euru, ali onom prošlom, zabio je Španjolskoj gol za pobjedu Hrvatske, kojom je Furiji uzeo prvo mjesto skupine.”

Što se tiče AS-a oni pišu:

„Hrvatska je doživjela težak hendikep pred prvu nokaut-rundu. Zbog koronavirusa ostala je bez Ivana Perišića. Krilni napadač Intera je nezamjenjiv u reprezentaciji, što se najbolje vidi na ovom Euru. Od četiri gola koja je Hrvatska postigla u skupini, on je postigao dva i namjestio jedan.”

Mundo Deportivo naglašava kako je ovo veliki hendikep za Hrvatsku:

„Hrvatska je jako oslabljena za utakmicu sa Španjolskom. Korona joj je uzela jednu od najvećih zvijezda. Utakmice grupne faze dokazale su koliko Perišić znači Hrvatskoj jer postigao je dva i namjestio jedan ključni zgoditak. On je Balkancima omogućio prolazak u osminu finala i sada ondje ne može igrati. Perišić je za Hrvatsku u 104 utakmice postigao 30 golova, od kojih su mnogi bili ključni za uspjehe kockastih. Na njegovom impresivnom popisu neće biti i Španjolska na ovom Euru.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.9 ° C
16.6 °
13.1 °
70 %
3.1kmh
0 %
Čet
20 °
Pet
22 °
Sub
23 °
Ned
25 °
Pon
16 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9304
GBP
1,1626
CHF
1,0247
CNY
0,1288
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: