7.5 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

Srpski mediji o porazu od Hrvatske: ‘Hrvati su nam očitali rukometnu lekciju, bili su prejaki!’

Pročitajte još:

‘Balkanski derbi’ pripao je Kaubojima što je teško palo pojedinim srpskim medijima. Jer Hrvatska igra s Ukrajinom, a Srbija se mora vaditi protiv prvog favorita skupine Francuske

Protiv Francuske je nedostajalo malo sreće, vjerojatno i Luka Cindrić na terenu, ali i blagonakloniji pristup sudaca. No, hrvatska rukometna reprezentacija ostala je živa nakon što je na Europskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj srušila reprezentaciju Srbije 23-20 i za plasman u drugi krug ćemo odlučivati sami.

Reakcije srpskih medija
Ovu pobjedu prokomentirali su i srpski mediji, koji su prilično razočarani nakon poraza te su svjesni da će se njihova reprezentacija sada morati vaditi protiv Francuske.

“Rukometaši poraženi od Hrvatske: Orlovi zakomplicirali situaciju u grupi na Europskom prvenstvu”, piše Kurir, a Blic je objavio izvještaj pod naslovom:

“Ne, ne, težak poraz rukometaša! Orlovi ostavili srce na terenu, ali Hrvati odnijeli pobjedu na Europskom prvenstvu, tek sad je drama u našoj grupi”

“Hrvati nam održali rukometnu lekciju, Srbiju samo čudo održava na Europskom prvenstvu”, piše Telegraf, a u sličnom tonu susret je komentirao i Mozzartsport:

“Hrvatskoj rukometni rat u Segedinu, Cindrić je klasa, Orlovi još imaju šansu za drugi krug”.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
9 ° C
9.4 °
5.4 °
74 %
6.2kmh
75 %
Uto
9 °
Sri
7 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: