12.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Srpski mediji razbacuju se petardama, regija bruji o ljepotici prvenstva

Pročitajte još:

Hrvatska nažalost nije prošla u četvrtfinale europskog prvenstva, jer je bolja bila Španjolska. Danas smo na utakmici vidjeli čak osam golova.

Ovaj dvoboj bit će upamćen kao jedna od najluđih utakmica u povijesti europskih prvenstava. Španjolci su nakon produžetaka prošli u četvrtfinale s 5:3, a s tih osam golova ova utakmica je druga najefikasnija u povijesti Eura. Više golova palo je samo na Europskom prvenstvu 1960. godine kada je Jugoslavija s 5:4 bila bolja od Francuske u polufinalu.

Mnogi svjetski i regionalni mediji ovu su utakmicu proglasili ljepoticom prvenstva, dok su se srpski tabloidi fokusirali na hrvatsku muku.

“Pukla petarda! Španjolska izbušila Hrvatsku: Vatreni primili pet golova i ispali s Europskog prvenstva”, piše Kurir.
Blic je utakmicu nazvao možda i najluđom u povijesti Eura.

1 14

“Hrvati u suzama! Svjetski viceprvak ispao poslije najluđeg meča na Euru 2020, a možda i u povijesti prvenstava Europe”, stoji u njihovu naslovu.

Ostali srpski mediji su umjereniji. “Spektakl u Kopenhagenu: Španjolska izbacila Hrvatsku”, naslov je na B92, a Telegraf piše: “Kakav triler od osam golova: Hrvati stigli dva gola za sedam minuta pa ispali u produžecima od Španjolske.”

Najpoznatiji sportski portal u BiH također je utakmicu proglasio najljepšom na prvenstvu: “Ljepotica na Parkenu: Osam golova, produžeci i pobjeda Španjolske nad Hrvatskom”, naslov je na Sportsport.ba, a Avaz konstatira da je “nakon velike drame Španjolska poslala Hrvatsku kući”.

Slovensko Delo također ističe samo suhi ishod: “Nakon trilera s osam golova u četvrtfinale ide Španjolska”, a Siol je odao priznanje utakmici prvenstva: “Ljepotica Eura nakon produžetaka Španjolcima, svjetski doprvaci se opraštaju.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.7 ° C
13.8 °
11.9 °
54 %
2.6kmh
0 %
Pet
12 °
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: