5.7 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Srpski olimpijac rođen u Splitu: U ulici sam govorio da navijam za Hajduk, a kući…

Srpski olimpijac Damir Mikec progovorio je o odrastanju u Splitu i navijanju za Crvenu zvezdu.

Pročitajte još:

Damir Mikec, rođeni Splićanin i srpski olimpijac u streljaštvu, progovorio je o svojoj ljubavi prema Crvenoj zvezdi, a jedna njegova izjava podignula je dosta prašine.

Tijekom gostovanja u klupskoj emisiji beogradskog nogometnog kluba Mikec je progovorio o svojem odrastanju u Splitu i otkrio kako je počeo navijati za klub s Marakane.

“Jednostavno se dogodilo, tada je Zvezda osvojila sve što se može osvojiti. Odmah sam osjećao ljubav prema Zvezdi”, započeo je Mikec pa dodao:

Rođen sam 1984. godine u Splitu i, naravno, tamo je Hajduk glavni, svi za njega navijaju, osim mene. Kod kuće sam navijao za Zvezdu, a na ulici sam morao govoriti da navijam za Hajduk”, objasnio je Mikec, čiji je otac bio vojno lice u tadašnjoj JNA.

Zbog toga su se morali seliti iz grada u grad: “Poslije Splita smo otišli u Herceg Novi, zna se da je to grad s puno navijača Zvezde, a zatim u Beograd”, rekao je Mikec, koji je na Igrama u Tokiju 2021. osvojio srebrnu medalju.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.4 ° C
7.7 °
2.1 °
72 %
1kmh
0 %
Sub
10 °
Ned
10 °
Pon
12 °
Uto
6 °
Sri
5 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: