23.9 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Stigle loše vijesti i to pred ključne utakmice za Hrvatsku: Luka Modrić otpao za teške utakmice u Rusiji i Slovačkoj!

Pročitajte još:

Hrvatska je vodeća u skupini, ali u rujnu ima tri utakmice protiv tri najjača suparnika u skupini, u samo sedam dana. I barem će dvije morati odraditi bez kapetana…

Kad se pojavila prva informacija da se ozlijedio na treningu Reala, hrvatski su se navijači zabrinuli. Pa je stigao odgovor da ozljeda nije strašna i da kapetan nije upitan za nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Razlog je ozljeda aduktora zbog koje je hrvatski kapetan propustio prošlotjedni ligaški susret svog Reala protiv Levantea.

Iz HNS-a su sada priopćili kako ćemo na ove dvije zahtjevne utakmice morati bez Modrića.

“Zbog ozljede aduktora, hrvatski kapetan i veznjak madridskog Reala Luka Modrić neće doći na okupljanje reprezentacije koje je zakazano za ponedjeljak 30. kolovoza. Otvorena je mogućnost da se kapetan priključi suigračima u Splitu za utakmicu protiv Slovenije”

Rusija nikad nije pobijedila Hrvatsku, a okršaj s Hrvatskom bit će debi Valerija Karpina na klupi, nakon što je ovoga ljeta zamijenio Stanislava Čerčesova na klupi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
22.5 ° C
23.8 °
18.1 °
46 %
1kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
21 °
Čet
21 °
Pet
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: