8 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

Užas na Wembleyju: Navijač pao s tribine tijekom utakmice Hrvatske i Engleske, teško je ozlijeđen

Pročitajte još:

Vidjeli smo kako su njegove noge prešle preko barijere, a zatim je pao i udario o zemlju i nije se micao. Jedan dečko, koji je to sve vidio, je počeo plakati, kazao je jedan od svjedoka

Dok je sva pozornost bila usmjerena na utakmicu Hrvatske i Engleske na Wembleyju, prava drama se odvijala uz teren ovog kultnog stadiona. Jedan navijač je pao s tribina na početku utakmice i s teškim ozljedama je prebačen u bolnicu.

“Vidjeli smo kako su mu noge prešle preko ograde. Zatim je pao na zemlju. Nije se pomicao, a činilo mi se da je liječnicima trebala cijela vječnost da dođu do njega”, rekao je jedan od svjedoka.

Englezi su poručili da će u suradnji s UEFA-om istražiti kako je došlo do ove nesreće.

Ova vijest je za mnoge došla kao šok jer i dalje je svima u mislima nesretni Christian Eriksen i drugi dan Eura. Danski reprezentativac se srušio na travnjaku na utakmici protiv Finske i preživio srčani udar. Bila je to neizvjesna situacija u kojoj su ga liječnici oživljavali na terenu. Nakon pola sata, dok su oči cijelog svijeta bile uprte prema bolnici u Kopenhagenu, došle su ohrabrujuće vijesti. Eriksen se probudio i sve je bolje.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
6.6 ° C
7.2 °
4.9 °
92 %
2.1kmh
100 %
Uto
7 °
Sri
7 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: