10.4 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Zabrinjavajuće vijesti iz Rovinja: Luka Modrić propustio trening?!

Pročitajte još:

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je danas trening u Rovinju, a glavna je vijest to što nije trenirao kapetan Luka Modrić, piše Večernji list.

Kapetan Luka Modrić je istrčao na teren i odradio zagrijavanje. Izbornik je zatim podijelio reprezentaciju u dvije momčadi i tu Luka nije igrao.

Iz HNS-a su kasnije objavili da je Modrić posljednjih 20 minuta imao zaseban program, s obzirom da je drugi dan nakon utakmice s Engleskom.

Ova vijest donijela je brigu s obzirom na to da do utakmice protiv Češke nije ostalo puno vremena, no po prvim informacijama, hrvatski kapetan dobio je nešto više predaha dva dana nakon dvoboja s Englezima na Wembleyju.

Kritizirani Gvardiol ostaje na poziciji lijevog beka, možda zato što je Barišić ozlijeđen. U sredini veznog reda su bili Kovačić i Pašalić (koji je vjerojatno čuvao mjesto Modriću) što znači da je iz momčadi ispao Brozović.

Iznenađenje za Čehe mogao biti biti Brekalo na desnom krilu. Iza dvije špice trebao bi biti Vlašić, lijevo Perišić, a u špici bi, po ovom treningu, trebao ostati Ante Rebić. Dakle, ključno pitanje svih pitanja: što je s Modrićem? Je li riječ o ozljedi ili samo zamoru materijala?, pita se Večernji.

Dvojac se vraća

Među ostalim vijestima, Dejan Lovren nastavlja raditi po planu nakon što je bio u punom treningu u ponedjeljak, dan nakon poraza od Engleske u Londonu u prvoj utakmici na Euru. Dan kasnije, na teren je došao i Borna Barišić, kojeg u ponedjeljak nije bilo sa suigračima. Kako donosi Slobodna Dalmacija, Barišić je danas odradio samo dio treninga, prije rada s loptom, a potom je nastavio s treningom po posebnom programu.

U slučaju Lovrena, oporavak od ozljede koljena ide dobro, što najavljuje da bi mogao biti spreman za nastup protiv Češke. Barišićev povratak na teren najavljuje da bi i on mogao biti u konkurenciji za tu utakmicu, ali tek treba vidjeti hoće li se to ostvariti jer su do susreta ostala još tri dana.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
10.4 ° C
12.8 °
7.1 °
70 %
2.6kmh
75 %
Čet
11 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: