16.2 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Zdravko Mamić prokomentirao ždrijeb: ‘Nisam htio ovu utakmicu. Uvijek sam navijao za Crvenu zvezdu…’

Pročitajte još:

DINAMO će u završnom krugu kvalifikacija za plasman u Ligu prvaka igrati protiv Crvene zvezde ili Šerifa, odlučeno je u ponedjeljak na ždrijebu u Nyonu.

Prije play-offa hrvatski prvak još mora preskočiti treće pretkolo u kojem će igrati protiv poljske Legije.

U zadnjoj rundi kvalifikacija Dinamo je bio postavljen za nositelja, a među klubovima koji su mu prijetili izvukao je srpskog prvaka.

Komentar ždrijeba za srpski Blic dao je Zdravko Mamić, nekad gazda hrvatskog nogometa, a danas bjegunac od pravosuđa zbog teške pljačke Dinama.

“Moram biti iskren, zna se moj stav od prošle godine. Nisam htio utakmice sa Zvezdom. Zato što sam uvijek navijao za Zvezdu, a sada jedan mora ispasti. To će biti Zvezda. Evo brat (Zoran Mamić prim. aut) me upozorava, rano je govoriti o tome, zec je u šumi, ali… Ako dođe do tog meča pokazat ćemo da smo bolji”, rekao je Zdravko Mamić za B92.

“Ne može se reći da je Dinamo favorit, Zvezda posljednjih nekoliko godina bilježi impresivne rezultate. Nema favorita, ali sam siguran da će Dinamo izboriti Ligu šampiona”, dodao je.

“Drago mi je što je tako. Nema dileme da će ‘Marakana’ ili Maksimir biti ispunjeni do posljednjeg mjesta. Htio sam Brondby ili Malmö/Rangers, ali je ovako ispalo. Sport je čudo”, nastavio je.

“Želim da sve prođe u najboljem redu. Da pokažemo da nismo divljaci, nego gospoda. Tko god voli Srbiju i Hrvatsku mora napraviti sve da tako nešto bude. Ne znam što će UEFA odlučiti, ima vremena, tu je i pandemija i pitanje je što će biti. Ako bude dopušteno gostovanje navijača i u kojem broju”, zaključio je Mamić.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
16.8 ° C
17.7 °
13.7 °
46 %
1.5kmh
20 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
24 °
Uto
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: