11.2 C
Zagreb
Utorak, 30 travnja, 2024

HAK: Nove gužve na cestama, na zagrebačkoj obilaznici prema Lučkom kolona od 6 kilometara

Mnogi su ovog ponedjeljka odlučili krenuti u smjeru mora, zbog čega se stvaraju velike gužve pa i kilometarske kolone. Osim toga, ujutro su kolnici mjestimice bili mokri i skliski, a HAK upozorava vozače da budu oprezni.

Pročitajte još:

Zbog veće gustoće prometa povremena su usporavanja na autocestama A2 Zagreb-Macelj i A4 Goričan-Zagreb u smjeru Zagreba, A3 Bregana-Lipovac, A6 Rijeka-Zagreb i A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva u oba smjera, Krčkom mostu, na većini cesta u priobalju te u trajektnim lukama i pristaništima prema sjeverno i srednje dalmatinskim otocima.

Na autocesti Bregana – Lipovac, na zagrebačkoj obilaznici u smjeru naplate Lučko iz smjera čvora Zagreb zapad, kolona je duga oko 6, a iz smjera čvora Buzin oko 11 kilometara.

Između čvorova Buzin i Lučko u smjeru Bregane te između čvorova Zagreb zapad i Lučko prema Lipovcu vozi se u kolonama u pokretu, uz povremene zastoje. Na autocesti A2 Zagreb – Macelj kolona vozila na čvoru Zagreb zapad u smjeru juga duga je oko jedan kilometar.

Povećana je gustoća prometa u smjeru mora na autocesti A1 Zagreb – Ploče – Karamatići. Pojačan je ulazak u Lučkom, na dionici između Zagreba i Bosiljeva II vozi se u isprekidanoj koloni, uz povremena usporavanja. Kolnici su mjestimice mokri i skliski, a ponegdje ima i magle, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
12 ° C
13.8 °
8.1 °
75 %
0.5kmh
0 %
Uto
24 °
Sri
21 °
Čet
23 °
Pet
14 °
Sub
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: