6.8 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Internetom kruže nove jezive snimke ubojice iz Vinkovaca: ‘Sad će oni vidjeti tko je baja’

22-godišnjak je najavio krvavi pohod i ubojstvo svog oca

Pročitajte još:

U novim snimkama koje kruže internetom vidi se kako ubojica najavljuje što će učiniti. Rekao je kako su ga dosta je*ali ljudi, život i nepravda. Čuje se i kako prijeti policiji i pokazuje masku i dva pištolja

Ante P. (22) iz Vinkovaca prijateljima je poslao oproštajno pismo i snimku. Na njoj je pokazao masku iz nasilne igrice, dva pištolja i bocu alkoholnog pića.

Ubio je oca Antuna (63) ispred kuće, pucao je u njega kroz vrata Mercedesa, a htio je i upasti unutra i ubiti brata.

U novim snimkama koje kruže internetom, javljaju 24 sata, ubojica najavljuje što planira napraviti. Kaže kako su ga ‘dosta je*ali ljudi, život i nepravda’. Pri tome pokazuje oružje i municiju. ‘Ovo je za onaj mali pištolj, što još imamo. Je*o mater, jesam se naoružao. Kad dođe policija, oni znaju plašiti samo srednjoškolce. Sad će vidjeti Dallasa sa dva pištolja i oko 130 komada municije pa vidit ćemo ko je baja. A ovo je 45-ica, to kida slonove’, priča na snimci.

Podsjetimo, u Vinkovcima je u utorak navečer došlo do pucnjave u kojoj je ubijen jedan muškarac, a tijelo drugog, ujedno i osumnjičenog za ubojstvo, pronađeno je u rijeci Bosut nakon dugotrajne pucnjave između osumnjičenog koji je bio u bijegu i policije, na koju je pucao. Navodno se ubojica dovezao pred očevu kuću u Mercedesu i pozvao ga da izađe. Nakon toga pucao je na njega kroz vrata automobila i krenuo prema obližnjoj kući u kojoj živi njegov brat. I tamo je navodno pucao, nije uspio ući u kuću, ali je pucao prema njoj i prijetio bratu da će ga ubiti.

Policija je na poziv brzo došla na mjesto događaja, ali je ubojica pobjegao. Krenuli su u potjeru i pronašli ga u viskom raslinju pokraj rijeke Bosut. prijetio je samoubojstvom, a zatim je pucao na policiju. Nakon što su ispalili nekoliko pucnjeva upozorenja u zrak, on je i dalje nastavio pucati na njih. Policajci su zapucali prema njemu kako bi se zaštitili, a on je skočio u rijeku. I od tamo je nastavio s pucanjem, a nakon nekog vremena i razmjene vatre policija je uočila tijelo kako pluta u Bosutu.

U tijeku je očevidi i kriminalistička istraga koja će pokazati je li ubojica stradao od svog metka ili ga je ubila policija tijekom razmjene vatre. Naložena je obdukcija.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
7.2 ° C
8.8 °
4.8 °
80 %
1kmh
0 %
Čet
7 °
Pet
14 °
Sub
9 °
Ned
10 °
Pon
8 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: