10.8 C
Zagreb
Utorak, 30 travnja, 2024

Ludo vrijeme! Danas i do 20°C, a od sutra novi val kiše, pljuskovi s grmljavinom, zahladnjenje i snijeg

U utorak su ponegdje mogući pljuskovi s grmljavinom, a nakon razvedravanja, stiže novo zahladnjenje i kiša, ponegdje i snijeg

Pročitajte još:

Danas će biti promjenjivo oblačno i iznadprosječno toplo vrijeme za ovo doba godine. Povremeno kiša, danju mjestimice uglavnom na sjevernom Jadranu i u gorskoj Hrvatskoj, a u noći na srijedu česta i u središnjim te istočnim predjelima. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, u gorju ponegdje s jakim, moguće i olujnim udarima. Na Jadranu će puhati umjereno do jako jugo i južni vjetar. Najviša dnevna temperatura većinom od 15 do 20 °C.

U srijedu prijepodne na kopnu većinom oblačno, mjestimice s kišom, zatim razvedravanje sa sjeverozapada. U četvrtak djelomice sunčano, ujutro ponegdje s maglom. U petak jače prolazno naoblačenje s kišom, a u noći na subotu u najvišem gorju može pasti i malo snijega.

Na Jadranu u srijedu prijepodne mjestimice kiša, zatim djelomice sunčano. U četvrtak pretežno sunčano, a u petak većinom oblačno s kišom, pa i u obliku pljuskova s grmljavinom. U srijedu će puhati umjeren sjeverozapadnjak, u četvrtak jugo, a u petak na sjevernom i srednjem dijelu umjerena i jaka bura, prognozirao je za HRT mr. sc. Dragoslav Dragojlović iz DHMZ-a.

Meteorologinja N1 televizije Tea Blažević također je prognozirala u petak stiže novi val kiše. Bit će manje toplo. U većini predjela treba računati na kišu i pljuskove, prema večeri je moguć i snijeg u višem gorju. U danima vikenda ipak malo stabilnije.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
12 ° C
13.8 °
8.1 °
75 %
0.5kmh
0 %
Uto
24 °
Sri
21 °
Čet
23 °
Pet
14 °
Sub
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: