13 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Neprospavana noć i stravična grmljavina u Zagrebu, mnogi su mislili da je potres: ‘Kakva je ovo apokalipsa!’

Kakva je ovo apokalipsa - napisala je korisnica Twittera, mnogi su noćas od silne grmljavine mislili da je potres pa se aktivirao i EMSC, no potresa nije bilo

Pročitajte još:

Strašno grmljavinsko nevrijeme noćas je oko 2 sata pogodilo zagrebačko područje zbog kojeg su mnogi imali neprospavanu noć.

Najavljena promjena vremena i ciklona premještali su se preko našeg područja i donijeli nam grmljavinu s jakim udarima, a Dunja Plačko Vršnak iz DHMZ-a rekla je u ‘Dobro jutro, Hrvatska’ kako je ovo vrijeme adekvatno dobu godine.

Koliko je bila snažna grmljavina svjedoči i tvit EMSC-a jer su mnogi pomislili da je potres.

Zatreslo je i čuo se jak zvuk u sjevernom djelu Zagreba, napisao je jedan od mnogih korisnika EMSC-a, gdje su slične poruke ostavili i drugi, prenosi 24sata.

“Tutnjava, lagano zatreslo”, dodao je jedan iz Stenjevca.

=”css-13ddpk0″>”Kakva je ovo apokalipsa”, napisala je korisnica Twittera, a drugi je dodao kako se nije nadao da će ga grmljavina probuditi u 3 sata ujutro.

“Dva su sata iza ponoći. Budi me strašna grmljavina i u prvi tren u mrklom mraku pomislih, potres je”, napisao je jedan korisnik Facebooka.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.5 ° C
15.5 °
8.6 °
75 %
1kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
20 °
Pet
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: