9.1 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Priveden vojnik koji je pretukao mladića u Slavonskom Brodu: Ispitali ga u državnom odvjetništvu

Ministarstvo obrane potvrdilo je da je njihov djelatnik bio jedan od sudionika tučnjave u Slavonskom Brodu u kojoj je pretučen mladić.

Pročitajte još:

Uhićen je vojnik koji je u Slavonskom Brodu na Badnjak brutalno pretukao čovjeka prerušenog u Djeda Mraza. Priveli su ga u državno odvjetništvo gdje je ispitan. Uz vojnika uhićeno je još četvero ljudi, a oni su svi pušteni uz prekršajnu prijavu. Mladić je bio kod općinskog državnog odvjetnika na saslušanju i vraćen je u pritvor, a čeka se odluka hoće li ga pustiti na slobodu ili ne, piše 24sata.

Ministarstvo obrane potvrdilo je da je njihov djelatnik bio jedan od sudionika tučnjave u Slavonskom Brodu u kojoj je pretučen mladić.

– Ne mogu spavati kao roditelj, ja plačem, žena plače – ispričao je za HRT Zlatko Ereiz, otac mladića koji je brutalno pretučen na Badnjak u Slavonskom Brodu. Kaže kako snimku premlaćivanja svog sina više ne može gledati.

Pretučeni Kristijan pak kaže da mu je žao za sve što se dogodilo i da ne bi htio da se ovako nešto ponovi te kako se ne osjeća najbolje.

Liječnici su mu napravili dijagnostički pregled i pustili ga kući. Ima puknuće lijevog bunjića.

Dok policija istražuje cijeli slučaj u kojem je nekoliko ljudi uhićeno, mladićev otac Zlatko pak za HTV priča kako su krivi kondomi i bomboni koje je mladić dijelio odjeven u Djeda Mraza.

– Iz kurtoazije djevojkama davao bombone, dečkima kondome, radi šale – ističe Zlatko Ereiz.

– Nije bitno to sve što sam radio, to je palo u vodu, neće se više desiti i to je to – dodaje Kristijan.

A kao što smo ranije navodili policija za nanošenje teške ozljede sumnjiči 24-godišnjaka, koji je, i ranije stegovno odgovarao. Policija je jučer objavila da su uhićene i osobe u dobi od 20, 23, 20 i 22 godine.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10.2 ° C
14.3 °
8.1 °
77 %
1kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: