6.3 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Njemačka policija traga za misterioznom plavušom iz BiH. Nude nagradu od 37.500 eura

Iako nije bila visoko pozicionirana unutar kompanije, samim time i nije imala (pre)visoku plaću, njezine objave na društvenim mrežama prepune su luksuza. Rolex satovi, skupocjene torbice i dizajnerski komadi odjeće...

Pročitajte još:

Policija u Njemačkoj više od dva mjeseca traga za misterioznom Mirnesom S. (42) koja se sumnjiči za krađu više od milijun eura iz tvrtke u kojoj je radila u Stuttgartu. Sumnja se kako je novac otuđila u popodnevnim satima 14. listopada iz kompanije koja se bavi prijevozom novca. Krađa je uočena istog dana i policija je raspisala potjeru.

Osumnjičena Mirnesa je visoka 174 cm, ima plavozelene oči, plavu kosu i više tetovaža po tijelu. Nudi se i nagrada za informacije koje bi pomogle u otkrivanju njezine lokacije.

mi

Raspisana novčana nagrada
Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom priopćenju nisu pojasnili na koji način je zaposlenica iz tvrtke iznijela toliki novac. Za 42-godišnjom Mirnesom raspisana je i novčana nagrada u iznosu od 37.500 eura. Osumnjičena žena je visoka 174 centimetra, a ima plavozelene oči i plavu kosu.

42-godišnjakinja je prepoznatljiva i po tome što ima nekoliko tetovaža po tijelu. “Nagrada je 37.500 eura i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenici neka se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778”, priopćili su iz policije u Stuttgartu.

Nakon što je otkriveno mjesto rođenja 42-godišnje žene, novinari njemačkog Bilda su čak i posjetili Busovaču te razgovarali sa susjedima. “Viđao sam je kada bi šetala, bila je doista upadljiva. Svojevremeno je govorila kako radi kao menadžerica jedne podružnice”, rekao je susjed. Mirnesa bi zbog krađe mogla biti osuđena i na do deset godina zatvora, piše Bild.

Kao zaposlenica tvrtke imala je pristup novcu

Fotografije objavljene na Instagramu, na kojima se vide skupocjene torbe, nakit, Rolex satovi i velike zabave s prijateljima, dokazuju da je Mirnesa živjela luksuznim životom. “Da, ovo je krajnje neobičan životni stil žene koja je navodno radila kao telefonski operater u tvrtki za transport novca”, piše Bild.

Njemački policajci su provjeravali sve njezine profile na društvenim mrežama kako bi joj ušli u trag, ali do sada je nisu uspjeli locirati. Osumnjičena žena je poznata i pod nadimkom Miki, a navodno je radila kao konobarica u Stuttgartu. Otkriven je i Instagram profil Mirnese S., a na njemu je objavljivala fotografije koje je prikazuju kako se zabavlja odjevena u skupocjenu odjeću, piše Fenix.

Policija sumnjiči Mirnesu da je 14. listopada ove godine ukrala više od milijun eura iz tvrtke za prijevoz novca u Stuttgartu u kojoj je bila zaposlena. Priopćili su da je žena je iz prostorija tvrtke 14. listopada oko 15:10 ukrala više od milijun eura. Mirnesa je imala pristup novcu jer je bila zaposlenica tvrtke.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
5.2 ° C
8.7 °
2.8 °
80 %
0.5kmh
0 %
Sub
12 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
7 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: