6.3 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Tragedija kod Koprivnice: U naletu vlaka poginuli žena i dvoje male djece, na prijelazu nije bilo rampe

Pročitajte još:

Danas oko 9:30 sati na željezničko-cestovnom prijelazu u mjestu Bolfan na relaciji Koprivnica-Varaždin došlo je do naleta putničkog vlaka na osobni automobil. U stravičnoj su nesreći na mjestu poginuli žena (27) i četverogodišnje dijete, a drugo četverogodišnje dijete iz automobila naknadno je preminulo. U nesreći je ozlijeđen i jedan muškarac.

Ravnatelj koprivničke bolnice Mate Devčić izjavio je da se četverogodišnjakinju reanimacijom pokušalo spasiti tijekom prijevoza do bolnice, objavio je HRT.

‘Pokušaj oživljavanja nastavljen je i u prostorijama bolnice, ali unatoč trudu liječnika umrla je u 10.30 sati’, kazao je Devčić za HRT.

Željeznički promet je u prekidu.

‘U 9.30 sati, na željezničko-cestovnom prijelazu u Bolfanu, u naletu vlaka na osobno vozilo, smrtno su stradale tri osobe. Kako je do sad utvrđeno, 27-godišnja žena upravljala je osobnim vozilom iz smjera Svetog Petra. Dolaskom do navedenog prijelaza, koji nije označen svjetlosno-zvučnom signalizacijom niti zaštićen polubranicima ili branicima, nije se zaustavila ispred istog i uvjerila da prugom ne nailazi vlak. Zbog toga je u njezino vozilo, udario putnički vlak koji je prometovao na relaciji Koprivnica – Varaždin’, navela je policija.

Mediji pišu da na tom prijelazu nema ni rampe ni signalizacije, nego samo Andrijin križ i znak STOP.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
5.2 ° C
8.7 °
2.8 °
80 %
0.5kmh
0 %
Sub
12 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
7 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: