12.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Nevjerojatan video: Ukrajinski seljak traktorom vuče ruski tenk

Pročitajte još:

Rat u Ukrajini piše i nevjerojatne ljudske priče. Pisali smo o Ukrajincu koji je stao pred ruski konvoj, čovjeku koji je kleknuo pred ruski tenk moleći ga da se zaustavi, o Ukrajincu koji je ponudio Rusima, čiji su tenkovi ostali bez goriva, prijevoz natrag do Rusije… Društvene mreže sad je preplavio video o ukrajinskom traktoru koji je navodno ukrao – ruski tenk.

“Ako je istinito, ovo je vjerojatno prvi tenk ikad kojega je ukrao ukrajinski farmer. Ukrajinci su stvarno tvrd orah”, napisao je na Twitteru diplomat Oleksandr Šerba, bivši veleposlanik Ukrajine u Austriji, koji je podijelio video.

Video na kojem se vidi oklopnjak koji vuče traktor, za kojim netko trči i pokušava ga zaustaviti. Tenk ima ispisano slovo “Z”, što znači da pripada ruskoj vojsci.

Naglasimo da autentičnost videa nije neovisno potvrđena.

“Ako je istinito, ovo je vjerojatno prvi tenk ikad kojije ukrao ukrajinski farmer. Ukrajinci su stvarno tvrd orah”, napisao je Šerba.

“Nisam stručnjak, ali invazija ne prolazi posebno dobro”, napisao je britanski parlamentarac Johnny Mercer.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11.4 ° C
11.8 °
6.4 °
76 %
1kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °
Sri
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: