9.8 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Škoro: Zaustavit ćemo zeleno-lijevu koaliciju, koja nije samo zelena, tako mi Bog pomogao

Pročitajte još:

Kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Domovinskog pokreta Miroslav Škoro ocijenio je u nedjelju navečer kako su ostvarili ciljeve te poručio da će zaustaviti i raskrinkati zeleno-lijevu koaliciju koja nastoji osvojiti Zagreb, nazvavši je ekstremno lijevom.

To nije budućnost naše zemlje, Zagreba i naše djece, ustvrdio je Škoro koji kao drugoplasirani uz kandidata platforme Možemo Tomislava Tomaševića ulazi u drugi krug za izbore za gradonačelnika Zagreba.

U svom obraćanju napao je Tomaševića i Možemo!, rekao da su oni ekstremno lijevo te da će ih u drugom krugu zaustaviti.

“Definitivno smo ostvarili sve svoje ciljeve”
“Definitivno smo ostvarili sve svoje ciljeve, to mogu reći. Domovinski pokret je sustavno, temeljito i postepeno gradio ovu priču. Svašta su nam govorili, da gubimo, da se furamo samo na moje ime i prezime. Međutim, mislim da se danas najbolje vidjelo što Domovinski pokret je i koji mu je potencijal.

Postojimo samo godinu dana, a napravili smo ogromne rezultate u tih godinu dana. Ostavili smo dvije velike stranke iza nas i to nije mala stvar.

Sada nas čeka drugi dio kampanje, mi ćemo nastaviti ovim trendom. Nisam od onih ljudi koji će doći ovdje i proglasiti pobjedu. Kad je u pitanju Zagreb, vidjet ćemo što će donijeti noć i prebrojavanje svih listića do kraja večeri. Domovinski pokret poručuje, bez obzira na to tko pobijedi – Jelena, Davor ili Miro, mi ćemo stati nasuprot ljevice koja želi osvojiti Grad Zagreb.

“Tomašević je ekstremno lijevo. To ćemo zaustaviti, tako mi Bog pomogao”
Posebice ovakove ljevice koja je uistinu na mahove pokazivala elemente onoga na čega se niti Hrvatska niti Zagreb ne smiju vratiti. To nije budućnost naše zemlje, to nije budućnost našeg Zagreba i naše djece. Uvjeren sam da ćemo u drugom krugu pokazati da postoji dovoljno razuma i pameti da u argumentiranoj raspravi raskrinkamo to što se zove zeleno-lijeva koalicija. To nije samo zeleno i lijevo, to je ekstremno lijevo i to će biti zaustavljeno u drugom krugu, tako mi Bog pomogao.

S vjerom u Boga i vašu pomoć, siguran sam da ćemo u dva tjedna slaviti gradonačelnika ili gradonačelnicu Grada Zagreba koja neće biti iz nikakve lijevo-zelene koalicije”, poručio je.

Index je pratio tijek izborne noći u Škorinom stožeru u Hotelu Internacional u Miramarskoj.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
8.7 ° C
11.5 °
6.1 °
82 %
2.1kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
16 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: