5.4 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Prestrašno: Vozačica skrivila nesreću, pa fotografirala ozlijeđenog motociklistu koji je umirao i otišla na posao

Na Okružnom sudu u Düsseldorfu počelo je suđenje 41-godišnjoj ženi iz Kolna koja je prošle godine u srpnju skrivila prometnu nesreću u kojoj je poginuo motociklist (60).

Pročitajte još:

Stravičan detalj u cijeloj priči je to što se žena zaustavila nakon nesreće, fotografirala sve oko sebe, među kojima i muškarca koji je umirao, pa se onda odvezla na posao.

Na sudu je izjavila da se ne osjeća krivom jer nije udarila u motor, a žurila je na posao pa je nesreću fotografirala i fotografije odmah poslala svom šefu, kako bi mu dokazala zbog čega kasni na posao, piše Fenix Magazin.

“Kada je vozačica u srpnju 2022. skrenula na nedopušteno mjesto, iza nje je vozio motociklist. Navodi se da se 60-godišnjak poskliznuo dok je krivudao i potom se zabio u ogradu oko stabla. Žena iz Kölna je vidjela ozlijeđenog motociklista i izašla. No umjesto pomoći, samo je fotografirala čovjeka koji je ležao na tlu”, rečeno je na sudu.

Optužena žena i sama tvrdi da je prekasno shvatila da je krivo skrenula te je kazala: “Nisam znala cestu.” Međutim, za nesreću se ne osjeća odgovornom, iako je njezino nedopušteno skretanje izazvalo da motociklist naglo zakoči, sklizne s ceste i zabije se u ogradu. Njezina obrana objašnjava da, budući da se nije sudarila s motociklom, žena nesreću ne povezuje sa sobom.

Jedna od svjedokinja nesreće rekla je da je zapisala registraciju žene za koju je rečeno da se odvezla bez pružanja pomoći. Dvoje drugih djelatnika prve pomoći potvrdilo je na sudu optužbe protiv žene iz Kölna. Na sudu se 41-godišnjakinji sudi za ubojstvo iz nehaja, ugrožavanje prometa, bijeg i povredu osobnih prava fotografiranjem umiruće osobe.

‘Učinila sam to da mi vjeruje’
Žena je na sudu priznala da je fotografiju proslijedila izravno svom šefu.

“Učinila sam to da mi vjeruje da ću doći kasnije jer se dogodila nesreća”, objasnila je.

Motociklist je nakon tragične nesreće preminuo. Analitičar bi trebao razjasniti kojom brzinom je stradali motociklist vozio i zašto je proklizao pri kočenju na suhim kolnicima.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
6.1 ° C
7.2 °
2.5 °
89 %
0.5kmh
7 %
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
23 °
Sri
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: