6.3 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Šef psihijatrije u Leskovcu koji pozira s oružjem: To su igračke

Uklonio sam sve fotografije, to su stare fotografije, nisu ni pravi pištolji. Kad je Ružić podnio ostavku, podnosim je i ja, rekao je doktor Goran Tojaga, član Vučićeve napredne stranke

Pročitajte još:

Srbiju su sablaznile fotografije Gorana Tojage, šefa neuropsihijatrije u Leskovcu, na kojima pozira s oružjem.

Iako fotografije nisu nastale nakon masakra u školi, mnogi su bili zgroženi kad su vidjeli što doktor i član Vučićeve napredne stranke objavljuje na svom Facebooku, pogotovo u kontekstu dva masovna pokolja i ubijene djece.

Ministrica zdravlja Danica Grujičić naložila je direktoru Opće bolnice Leskovac da hitno poduzme mjere zbog fotografija na kojima se nalazi doktor i načelnik Službe psihijatrije.

“Obavit ću razgovor s doktorom u ponedjeljak. Točno je da me ministrica Grujičić zvala prije par sati. U ponedjeljak ćemo odlučiti što i kako dalje”, kazao je direktor Opće bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević za beogradske medije, prenosi Jugpress.

Dimitrijević navodi da je Tojaga od najboljih stručnjaka u Leskovcu i vrlo predan liječnik.

U razgovoru za portal Republika.rs Tojaga je kazao kako na fotografijama nije pravo oružje. “To su igračke, airsoft puške, nisu prave puške, već replike. Ja nemam vatreno oružje. Nikada nisam pucao ni na koga, nisam ubio životinju, ja ne mogu ubiti vrapca. Ne promoviram nasilje”, kazao je.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
5.2 ° C
8.7 °
2.8 °
80 %
0.5kmh
0 %
Sub
12 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
7 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: