19.8 C
Zagreb
Srijeda, 15 svibnja, 2024

Ubojica iz Gradačca bio u vezi s misterioznom policajkom? Pod istragom još jedan policajac

Ured glavnog tužitelja i rukovodstvo Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona u ponedjeljak su održali hitan sastanak na kojem se govorilo o postupanju institucija u vezi s prijavljenim kaznenim djelom obiteljskog nasilja u slučaju Nizame Hećimović koju je ubio Nermin Sulejmanović i sve prenosio uživo na Instagramu.

Pročitajte još:

Sulejmanović je ubio ukupno tri osobe, tri ranio, a zatim nakon višesatne potrage pred policijom sebi oduzeo život.

Sada se utvrđuje tko je od pripadnika MUP-a Tuzlanskog kantona Sulejmanoviću javio gdje se nalazi Nizama, koja se skrivala kod tete.

Policajka se trenutno nalazi van granica BiH, točnije na ljetovanju u Italji i prijeti joj suspenzija i disciplinski postupak jer je bila u vezi sa kriminogenom osobom. Čeka se njeno očitovanje.

Sulejmanović je naime, osuđivan za različita krivična djela, između ostaloga, osuđivan je da prije 15-tak godina i za pokušaj ubojstva, što je Selimović znala. “Ima nekoliko presuda za nasilnička ponašanja i ugrožavanje sigurnosti, imao je prijave za nasilje u obitelji, radi se o višestruko osuđivanoj osobi” rečeno je ranije iz Tužilaštva TK.

Kao policijska službenica bila je s njim u vezi, ali se sada provjerava njena uloga u ovom predmetu. Policija i Tužilaštvo, kako saznaje “Avaz” istražuju još jednog policijskog službenika, koji je također imao kontakte sa Sulejmanovićem.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
21.8 ° C
22.7 °
18.7 °
52 %
1.5kmh
20 %
Sri
20 °
Čet
19 °
Pet
23 °
Sub
25 °
Ned
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9268
GBP
1,1629
CHF
1,0228
CNY
0,1281
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: