13 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Boysi uoči AEK-a: Bol i ljutnju želimo kanalizirati kroz 90 minuta podrške našem klubu

Sjever se trenutno nalazi u jednom od najtežih trenutaka u svojoj povijesti I želimo pozvati sve navijače Dinama sa svih tribina na zajedništvo i solidarnost koja nas je mnogo puta izvlačila iz teških situacija, objavili su Boysi

Pročitajte još:

Sud u Grčkoj odredio je istražni zatvor za svih 97 uhićenih Bad Blue Boysa, a glavni osumnjičeni za ubojstvo Michalisa su Hrvat, Albanac te tri Grka.

Maksimir je u kratkom vremenu rasprodan za okršaj hrvatskog prvaka protiv AEK-a, čije nogometaše čuvaju jake policijske snage ispred hotela, odnosno bili su im pratnja pa putu do Maksimira. Bad Blue Boysi su se oglasili na društvenim mrežama prije sutrašnje utakmice.

– S obzirom na svima poznate okolnosti, odlučili smo odgoditi planiranu rođendansku koreografiju na sutrašnjoj utakmici dok se naša braća ne vrate.

Sjever se trenutno nalazi u jednom od najtežih trenutaka u svojoj povijesti I želimo pozvati sve navijače Dinama sa svih tribina na zajedništvo i solidarnost koja nas je mnogo puta izvlačila iz teških situacija i vodila u najveće pobjede.

Znamo svi koliko je ova utakmica važna za naš klub I želja nam je kanalizirati bol, ljutnju i frustracije koje osjećamo u 90 minuta podrške našem klubu I igračima kako bi ostvarili pobjedu na terenu. Mi kao navijači moramo napraviti sve kako klub ne bi ispaštao zbog ove situacije!

U okolici stadiona, kao i na samoj utakmici, u našim plavim kutijama skupljat će se donacije za pomoć našoj zatvorenoj braći – priopćenje je BBB-.a

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
12 ° C
13.8 °
8.1 °
81 %
0kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
20 °
Pet
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: