10.4 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Žena došla u zubara, a završila na hitnoj: ‘Progutala je ključ… Ma kakav ključ, to je dio alata!’

Pročitajte još:

Nesvakidašnjoj situaciji svjedočio je i jedan korisnik Twittera koji je čekao pregled u Urgentnom centru, a svoje iskustvo podijelio je na spomenutoj društvenoj mreži.

Poznato je da liječnici koji rade na hitnim odjelima bolnica tijekom svoje karijere viđaju razne čudne slučajeve. Priča koja ovih dana kruži nasmijala je sve, a sve je samo ne obična.

Mladić je na Twitteru napisao: “Došao sam u Urgentni centar na pregled, doktor mi kaže: ‘Idem sad da dođem, treba pomoći ženi, progutala je ključ'”, uslijedio je šok malo kasnije kad je saznao kako se to dogodilo.

Kasnije sam saznao da ju je tamo doveo zubar kojemu je ispao mali ključ dok joj je popravljao zub – rekao je mladić.

Sve se navodno dogodilo u stomatološkoj ordinaciji u Beogradu, a “ključ” koji je žena udahnula zapravo je dio alata koji se koristi prilikom ugradnje i održavanja zubnog implantata, stoji u komentaru. Čim je shvatio što se dogodilo, zubar je svoju pacijenticu odvezao u Urgentni centar, gdje su joj liječnici odmah snimili prsni koš i otkrili gdje se nalazi strano tijelo.

Ubrzo je “ključ” izvađen bronhoskopom, a žena je bez problema puštena kući.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11.4 ° C
11.8 °
6.4 °
76 %
1kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °
Sri
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: