10.8 C
Zagreb
Utorak, 30 travnja, 2024

Matejev otac otvorio dušu: Na ulici nosim masku kako bih se sakrio. Ja nisam bitan, lakše mi je skrivati emocije

Pročitajte još:

Dodao je i to da nema informaciju koja bi ga demotivirala i ukazala na to da sve neće završiti sretno. ‘Koliko je to dobro, toliko je i teško’, rekao je Nenad Periš

Prošlo je više od mjesec dana otkako je nestao Splićanin Matej Periša u Beogradu, a njegov otac Nenad danas je u emisiji “Kec na jedanaest” na srbijanskoj K1 televiziji govorio u kojem pravcu ide istraga, ali i kako provodi dane dok čeka bilo kakve informacije koje bi mu dale nadu.

– Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije vodi ovaj postupak, a podršku im pruža Hrvatska. Koliko ja znam, pripadnici MUP-a Hrvatske još nisu stigli u Beograd. Ne znam što piše u vašim medijima, ali mene o njihovom dolasku nitko nije obavijestio – rekao je Nenad Periš.

Istaknuo je kako mu je u svemu ovome lakše kada je sam.

– Na ulici namjerno nosim masku kako bih se sakrio, lakše mi je kad sam sa sobom rješavam neke stvari, ali ljudi me ipak prepoznaju i pružaju mi podršku. Ja nisam bitan, u Beogradu sam jer tražim sina. Lakše mi je sakriti emocije u sebi. Pokušavam biti racionalan. Mi do sada nemamo informaciju koja bi me demotivirala i koja ukazuje na to da se ova situacija neće završiti na sretan način. Ali koliko je dobro što za sada nemamo nijednu takvu informaciju, toliko je i teško – rekao je Periš.

Otkrio je i odakle mu snaga za sve to.

– Drži me moja obitelj koja teško sve ovo proživljava, drži me želja da se to riješi. Ja sam spreman na sve. Svjestan sam da je prošlo 30 dana i da ne mogu očekivati iste vijesti nakon prvog dana istrage ili nakon 30 dana – govori.

Rekao je i kako su mu pomogli mediji.

– Vijesti su združile ljude i to je u meni pokrenulo veliku količinu energije, u ovo teško vrijeme za mene i moju obitelj. Bilo bi mnogo teže, i meni i mojoj obitelji, da ne postoji ta pozitivna atmosfera, ta želja da se sve dobro završi – zaključio je.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11.8 ° C
11.8 °
11.1 °
76 %
1.5kmh
0 %
Uto
24 °
Sri
21 °
Čet
23 °
Pet
14 °
Sub
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: