18.2 C
Zagreb
Utorak, 30 travnja, 2024

Doris Pinčić u kockicama vodila emisiju ‘Dobro jutro, Hrvatska’: ‘U našem studiju već se navija’

Pročitajte još:

Nogometna groznica svjetskog prvenstva nikoga nije zaobišla otkako se Hrvatska plasirala u polufinale. Uoči utakmice naše reprezentacije s argetinskom sve je u navijačkom ozračju, a i jedna od najgledanijih HTV-ovih emisija ‘Dobro jutro, Hrvatska’ osvanula je u crveno-bijelom ruhu, kao i njezini današnji voditelji

Utakmica Hrvatske protiv Brazila vratila je sjećanje na 2018. godinu kada su se tisuće ljudi okupljale na trgovima i srčano navijale za Vatrene, a sve je spremno i za današnje bodrenje naših nogometaša. Studio emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ osvanuo je sa crveno-bijelim šalovima na svojim ‘kulisama’, puštaju se navijačke pjesme, a i dobro raspoloženi voditelji Doris Pinčić i Ognjen Golubić su se uskladili s navijačkim outfitima.

Fotografiju su objavili na Facebooku, a Dolores je dobila komplimente za svoj navijački outfit koji je uključivao kockasti dres, crveni sako, traperice i crvene štikle. Ognjen se odlučio za dres, crni sako i tamne traperice.

“Bravo”, “Divni ste”, “Najljepši par voditelja”, “Doris, svaki dan si lipša” – glasili su samo neki od komentara pratitelja na Facebooku.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.9 ° C
17.7 °
12.1 °
69 %
0kmh
0 %
Uto
25 °
Sri
21 °
Čet
23 °
Pet
14 °
Sub
16 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: