10.8 C
Zagreb
Utorak, 30 travnja, 2024

Žena priznala: ‘Svoga muža dijelim s još dvije žene’

Nick je sa svojom prvom suprugom već 15 godina, a u međuvremenu su u brak doveli još dvije žene. Njih tri su zaposlene, a on ne radi jer se 'kralj rijetko pomiče na šahovskoj ploči', pa tako i on

Pročitajte još:

Amerikanke April, Jennifer i Danielle tri su žene koje dijele jednog supruga, Nicka Davisa (39), i takav im brak odlično funkcionira. Svi žive zajedno u kući i spavaju skupa u krevetu.

– Nick je zbilja zahtjevan, pogotovo u krevetu. Sretna sam što imam pomoć s njim – otkrila je April (38), koja mu je prva supruga, prenosi The Sun.

Kako kaže, čak niti njegove seksualne potrebe nisu toliki problem, već i njegova osebujna osobnost. Nick ne radi, jer smatra da za tim nema potrebe.

– Kralj rijetko pomiče na šahovskoj ploči, a kraljica da – smatra Nick.

Nick sebe predstavlja kao „trofejnog muža“, dok njegove tri supruge April, Jennifer i Danielle imaju poslove s punim radnim vremenom. Ovaj 39-godišnjak u svome se životu vodi pravilima iz šaha te tvrdi da figurica kraljice koja se kreće po cijeloj šahovskoj ploči pokazuje da žene imaju svu moć dok kralj „čuva teren“.

Njegova prva žena 38-godišnja April zahvalna je što uz sebe ima još dvije žene koje joj pomažu s njenim zahtjevnim suprugom. Rekla je: „Nick je prilično zahtjevan i težak. Na mnogo načina. Zahtjevan je u krevetu i ima tešku osobnost tako da je lijepo imati još nekoga tko ti s njime pomaže“. Par se upoznao na sveučilištu i zajedno su već 15 godina, a nakon deset godina u svoj su brak uveli 25-godišnju Jennifer koju je April upoznala na poslu. „Postalo mi je očito da je ona sjajna i vrlo inteligentna osoba te sam znala da će je Nick smatrati privlačnom“, kaže April. Jennifer je tada imala 19 godina i rekla je da se zbog Nicka osjećala “lijepom, hrabrom i neustrašivom”. April je menadžerica u organizacijskoj tvrtki, dok je Jennifer menadžerica u IT tvrtki.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
12 ° C
13.8 °
8.1 °
75 %
0.5kmh
0 %
Uto
24 °
Sri
21 °
Čet
23 °
Pet
14 °
Sub
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: