25.5 C
Zagreb
Petak, 24 svibnja, 2024

Treba li Modrića izbaciti iz reprezentacije ako se dokaže da je lagao na sudu?

Kao bomba je jučer odjeknula vijest da je podignuta nova optužnica protiv Modrića i Lovrena, a o cijeloj situaciji se sada oglasio i nacionalni nogometni savez

Pročitajte još:

Zbog sumnje u davanje lažnog iskaza na prvom suđenju Zdravku Mamiću i ostalima za izvlačenje novca iz NK Dinama, osječko Općinsko državno odvjetništvo je pred osječkim Općinskim sudom u Osijeku podignulo optužnice protiv kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića i bivšeg reprezentativca Dejana Lovrena.

DORH je u objašnjenju opisao da ih tereti za slučaj u kojem su već jednom obojica bili optuženi, ali je optužnica odbačena jer je sud smatrao da je preuranjena. Radi se o njihovoj ulozi u suđenju Zdravku Mamiću za izvlačenje novca iz Dinama. Optužuje ih se da su tijekom istrage inkriminirali Mamića, a onda su na raspravi obojica promijenila svjedočenje.

Posebno je upečatljiv ostao Modrić kojem je “ne sjećam se” bio odgovor na većinu pitanja tužiteljstva. U slučaju da ga sud proglasi krivim za davanje lažnog iskaza i pomaganje u sportskoj pljački stoljeća, pitamo čitatelje Indexa bi li ga trebalo izbaciti iz reprezentacije.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
23.8 ° C
26.1 °
21.5 °
49 %
4.1kmh
0 %
Pet
22 °
Sub
25 °
Ned
25 °
Pon
26 °
Uto
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9268
GBP
1,1629
CHF
1,0228
CNY
0,1281
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: