15.8 C
Zagreb
Nedjelja, 26 svibnja, 2024

Neka ova tri znaka do kraja godine očekuju niz uspjeha na poslovnom i životnom planu

Što vam donosi poslovni horoskop za kolovoz, a što vam zvijezde predviđaju u poslu do kraja godine.

Pročitajte još:

Kada je posao u pitanju, 2023. je vaša godina i na tom polju vas očekuju mnoge dobre stvari i promjene na bolje. Imat ćete dobre prilike za napredovanje na poslu, promjenu pozicije na bolje ili čak promjenu samog posla.

Početak godine bit će ključan za vaše područje rada. Imat ćete priliku donijeti mnoge važne odluke. Ako ste radili na izgradnji svoje pozicije, snažnijeg utjecaja na poslu, ako ste radili na stvaranju svog poslovnog imidža ili čekali adekvatnu priliku za napredovanje, sada ćete ostvariti sve svoje planove. Morat ćete pokazati izdržljivost, upornost, odgovornost i disciplinu da sve to ostvarite, ali ako ostanete dosljedni svojim ambicijama nemate razloga za brigu. Najvažnije razdoblje za poslovna događanja očekuje vas u razdoblju od siječnja do svibnja. Pokušajte početak godine iskoristiti za ostvarenje zacrtanog na polju posla. Tijekom druge polovice svibnja kao i cijelog lipnja možete očekivati ​​rizično razdoblje i probleme, stoga u toj fazi izbjegavajte nova ulaganja ili poslovne rizike.

Projekti koje ste planirali ili već započeli donijet će dobre rezultate u 2023. godini, kao i dobro financijsko zadovoljstvo. Potezi koje povlačite donijet će vam uspjeh, stoga samo hrabro u novoj poslovnoj godini, ostvarit ćete sjajne rezultate.

Financije će vam ove godine biti naklonjene i doći će vam na ruku uz trud i rad, što ćete pokazati na poslu. U drugoj polovici godine očekuju vas veći materijalni izdaci, ali s razlogom. Dakle, neće to biti gubitak, već možda dobra investicija, neko daljnje putovanje, trošak koji će biti vezan uz vašu obitelj i neki radosni događaj.

Bik

Prije svega, ova vam godina donosi važne poslovne prilike vezane uz inozemstvo. Moguća vam je iznenadna promjena ili ponuda vezana uz posao u inozemstvu ili suradnju sa stranom tvrtkom. Ovo je također povoljan period za dodatnu edukaciju, studij, ako planirate bilo što vezano za usavršavanje, sam početak godine je savršeno postavljen, iako vam cijela 2023. godina može donijeti sreću na polju obrazovanja. Poslovne prilike bit će donekle izazovne. No, ako ih shvatite kao priliku da pokažete svoje potencijale i iskoristite trenutak da se dodatno usavršavate i razvijate na tom polju, cijelo će vam razdoblje proći u znaku napretka.

Ako imate neki sudski postupak u tijeku, u tom slučaju nemate razloga za brigu, jer astrološki gledano, situacija vam ide potpuno na ruku i naziru se razna rješenja. Što se samog posla tiče, najvažniji period promjena ističe vam se tijekom mjeseca travnja kao i prve polovice svibnja. Tada možete očekivati ​​veći stres na poslu. Ako i sami želite promijeniti radno mjesto, tijekom travnja imate najveće šanse pronaći nešto što će vam odgovarati. U drugoj polovici godine nećete imati drastičnih promjena na poslovnom planu.

U biti, sve prepreke koje ćete imati na poslovnom planu uspješno ćete riješiti. Nemojte se ograničavati, budite svjesni svojih mogućnosti i iskoristite ih. Ne sumnjajte u sebe, već se suočite s izazovima i grabite uspjeh koji je pred vama, a posebno moguć u prvoj polovici godine, a najviše tijekom mjeseca ožujka. Ako nemate posao, ove godine ne birajte previše.

Isto vrijedi i za financije, ako bude nekih izazova, imajte na umu da ove godine na većinu stvari po tom pitanju nećete moći utjecati. Dajte sve od sebe da stabilizirate svoju financijsku situaciju, a ako povremeno izmakne kontroli, najgore što možete učiniti je nervirati se. Veći financijski dobitak mogao bi vas dočekati krajem svibnja i početkom lipnja.

Do početka srpnja očekuju vas nove obaveze, odnosno najava prekretnice kada je u pitanju vaša karijera. Mnogi pripadnici vašeg znaka već u tom razdoblju mogu dobiti unapređenje na poslu.

Blizanci

Karijera je polje gdje vas očekuju promjene. Ovo je godina u kojoj ćete imati priliku promijeniti neke stvari u svojoj karijeri, bilo da se radi o promjeni pozicije ili samom poslu, a možda čak i o smjeru karijere. Imajte to na umu kada donosite odluke o poslu, jer to može učiniti veliku razliku u vašoj karijeri. Moguće je daljnje školovanje, stjecanje novih znanja i vještina. Tijekom ovog vremena pripazite na kolegijalne odnose, jer je moguće da ćete biti na meti nekih intriga, vaš rad i trud mogu biti ugroženi. Stoga ne ulazite u takve veze, već pokušajte sve raditi na dobar način, fokusirano i marljivo, a rezultati neće izostati.

Do kraja ožujka bit ćete rastrgani između svojih potreba i želja i svojih mogućnosti, a veliki dio svojih planova morate sami realizirati.

Na neki način, koliko god godina imali, odrastanje je lekcija koju morate proći kako biste nastavili dalje.

To znači da će vam ipak biti lakše nego u godini iza vas. Na polju posla veliki broj Blizanaca okreće novi list.

Za početak će istražiti kako i gdje se možete educirati, je li to tečaj ili nešto ozbiljnije, tj. duže.

Također, ovo je godina kada ćete se odlučiti krenuti u novom smjeru, u poduzetništvo, odnosno raditi za sebe.

Preporuča se ne baviti se detaljima, barem na samom početku, već napraviti nacrt plana jer će sigurno biti trenutaka kada ćete morati puno improvizirati.

Važnu poslovnu odluku donosite u lipnju, kada je moguća promjena radnog mjesta. Tada ćete nešto slomiti i biti spremni napraviti preokret. Promjena može doći prilično tiho. Moguće je da će u vašem poslovnom okruženju biti dosta nepoštenja, pa je to još jedna dodatna komplikacija s kojom ćete se morati nositi.

Druga polovica godine vam je puno bolja na poslu. Vraća vam se stara suradnja ili dolazi netko od kolega s kojima ste bili u dobrim odnosima.

Mnogi od vas već duže vrijeme imaju velike planove, a ti se planovi mogu ostvariti najprije tijekom proljetnih mjeseci, a zatim od jeseni. Ako su vaša razmišljanja vezana za inozemstvo, bilo kroz suradnju ili odlazak, računajte na to od listopada mjeseca.

U ovoj godini ćete riješiti mnoga pitanja koja su započela tijekom 2022., a jedno od njih bit će vezano uz stabilnost vaših financija. Ovdje ćete sigurno imati oporavak, postupan, ali konstantan.

Rak

Na samom početku 2023. godine očekuje vas puno posla i obaveza. Očekuje vas dinamična faza koja može biti napeta tijekom siječnja i veljače. Imat ćete dosta poslovnih zadataka i bit će vam jako važno da se dobro organizirate na tom polju. Inače, 2023. vam je najvažnija godina za sklapanje novih poslovnih suradnji, za potpisivanje novih ugovora, za nove dogovore i suradnju na ovom planu. Moguće je da će na neki način vaša poslovna sudbina biti u tuđim rukama. Od srpnja do kraja godine slijedi razdoblje koje vam može donijeti dosta napetosti i preokreta. U drugoj polovici godine moguća je i promjena posla. Na poslu ćete općenito imati atmosferu pritiska. Mogući su i problemi s nadređenima. No, ako ste borbeni i spremni na naporan rad, do kraja godine pronaći ćete način da dođete do boljih poslovnih pozicija i napredovanja.

Za one koji se bave privatnim poslom bit će dobre prilike za unapređenje poslovanja, razvoj novih ideja i privlačenje novih klijenata. Važna je dobra organizacija i plan kojeg se trebate pridržavati.

Nakon iznimno naporne godine, vrijeme je da se osvrnete unatrag i pogledate rezultate koje ste postigli.

Na polju financija bilježi se blagi rast, iako ćete primijetiti da se situacija lagano mijenja iz mjeseca u mjesec, u smislu da zarade neće biti svaki mjesec iste.

Što se posla tiče, olakšica ima, ali samo u broju obaveza. Sve ono što vam je nepotrebno oduzimalo vrijeme, a bilo je više nego što ste htjeli i nije vam donosilo veliku zaradu, sada nestaje iz vašeg života.

Pred vama je vrlo ozbiljna, a samim time i zahtjevna poslovna godina. Od vas se očekuje velika predanost i odgovornost prema svakom segmentu poslovnog života. S jedne strane, sigurno je da ćete trpjeti pritisak, ali s druge strane, bit ćete izuzetno motivirani, jer ćete shvatiti da se ovakva prilika ne pojavljuje često u životu i željet ćete je maksimalno iskoristiti. U drugom dijelu godine krenut će veliki događaji, ali će zato pritisak na vas biti sve veći. Pazite da u tom razdoblju pažljivo odmjerite svoje snage i realne mogućnosti. Ne donosite ishitrene odluke.

Što se financijskog segmenta tiče, budite malo oprezniji tijekom svibnja i lipnja, u ovom razdoblju imate više troškova i nije vrijeme za velika ulaganja.

Lav

Ovo je jedna od najjačih poslovnih godina za vas. Ne znači da će biti lako, ali ovo je razdoblje u kojem će se od vas tražiti odgovornost i predanost, što će rezultirati velikim poslovnim prilikama i prilikama za velike i uspješne promjene. Mnogi od vas će tijekom ove godine promijeniti radno mjesto, pokrenuti privatni posao ili napredovati u karijeri. Najznačajniji je drugi dio godine koji će biti izuzetno naporan i zahtjevan u isto vrijeme, ali i postaviti prave temelje za vašu poslovnu budućnost.

Financijski gledano, ovo je godina u kojoj ćete solidno zaraditi, ali ujedno i godina u kojoj morate pametnije i štedljivije raspolagati novcem. Zarada je moguća i dodatnim ili dopunskim poslovnim angažmanima.

Na poslovnom planu Lavovi će pokazati veliku energiju i volju za radom. Unatoč velikom broju obaveza, nećete imati problema dati svoj maksimum, čak i više. Nećete se osjećati pretrpani poslom i umor, već naprotiv, veliki broj poslovnih obaveza motivirat će vas da radite više i bolje, a sukladno tome ni poslovni rezultati i financije neće izostati. Sve zadatke, planove i projekte izvršit ćete na vrijeme, bez komplikacija.

Vaše će financije ove godine biti na udaru. Zaradit ćete puno, ali ćete i potrošiti, pa samo pazite da to ne prijeđe vaše granice. Osobito se očekuju izdaci vezani uz putovanje, ili obnovu kuće ili stana. Povoljan mjesec za vaše financije je kolovoz, a najnepovoljniji je od sredine svibnja do kraja lipnja.

Ova godina simbolizira određenu prekretnicu u vašem životu. Dolazi vam razdoblje u kojem ćete biti spremni promijeniti posao. Možete očekivati ​​i promjenu zanimanja, ako ste o tome već intenzivnije razmišljali. Period do ožujka vam je povoljan za prelazak na drugo radno mjesto, ako ste imali takav plan.

Ozbiljne odluke uglavnom dolaze vama. Ako ste spremni marljivo raditi, biti odgovorni i suočiti se s nekim događajima iz prošlosti, bit ćete zadovoljni poslovnom situacijom. Od srpnja za vas počinje razdoblje u kojem biste mogli započeti suradnju s inozemstvom. Općenito, druga polovica godine vam je puno bolja na polju posla i tada možete očekivati ​​da će vam sve nekako ići puno lakše. U razdoblju od kolovoza nadalje moguće su neke sudske ili formalne odluke koje bi vas onda pokrenule u dobrom smjeru.

Djevica

U 2023. godini vaša će karijera krenuti uzlaznom putanjom, od samog početka godine pa sve do travnja. Dobre poslovne odluke koje ćete donositi odrazit će se na dobar poslovni rezultat u ovom razdoblju, ali i primjerenu financijsku satisfakciju. U ovom periodu možete očekivati ​​povećanje prihoda, kao i napredak u karijeri u smislu promjene pozicija. Ipak, od travnja do srpnja savjetuje se oprez i s posebnim oprezom u obavljanju poslovnih aktivnosti. To se posebno odnosi na papirologiju i ugovore koje ćete potpisivati. Nakon toga, iako uz male turbulencije na poslovnom planu, stvari će krenuti u dobrom smjeru.

Što se tiče financija, nije preporučljivo ulaziti u nikakva rizična ulaganja, jer ova godina nije za to. Bolje igrati na sigurno. Također, tijekom ove godine trebala bi se riješiti neka imovinska pitanja s kojima ste do sada imali problema, posebice ako se radi o naslijeđenoj imovini. Moguća kupnja nekretnine.

Od mjeseca srpnja ulazite u razdoblje velikih poslovnih promjena i preokreta. Situacije će se dosta ubrzati, a od rujna su mogući veliki pomaci i poboljšanja. Moguće je da ćete se ove godine preseliti i promijeniti mjesto stanovanja zbog posla.

Očekujte da ćete se veći dio godine osjećati kao da ste skinuli veliki teret sa svojih leđa. Čak i ako propustite neke poslovne prilike, nove će vam se ukazati jer će faktor sreće ove godine biti na vašoj strani. Najvažniji poslovni događaji očekuju vas tijekom mjeseca travnja, kada ćete biti spremni za neke promjene. Moguće je da nećete baš biti spremni na žrtvu na ovom polju, a sve zarad malog dobitka.

Ovo je godina u kojoj gradite svoj integritet i samopoštovanje pa na polju posla prihvaćate samo one prilike koje su doista u skladu s vašim očekivanjima. Krajem godine možete očekivati ​​ovakvu ponudu i početak posla na kojem ćete imati priliku ostati duže vrijeme.

Trud koji ste uložili u prethodnom razdoblju sada će vam se isplatiti, a od kraja rujna očekuje vas napredovanje, a samim time i veće odgovornosti ali i obveze, zarada.

Na financijskom polju, ako želite poboljšati stanje na svom računu, morat ćete se udružiti s nekim kako biste to ostvarili.

Ako želite, to može biti situacija u kojoj tražite savjet kako zaraditi više novca, odnosno zadržati više u novčaniku i smanjiti troškove.

Vaga

Na poslovnom planu u 2023. mogu nastupiti promjene koje se neće dobro odraziti na vas. Bit će loših prosudbi, riskantnih financijskih poteza, kao i loših odnosa, no savjet je da se usredotočite i reorganizirate kako biste pronašli najbolji način za rješavanje izazova s ​​kojima se suočavate. Povremeno ćete osjećati dosta nervoze, tjeskobe, no ako se suočite sa svim tim izazovima i smireno, korak po korak, krenete u njihovo rješavanje, u drugoj polovici godine možete očekivati ​​napredak na poslu.

Budite oprezni od mjeseca svibnja do kraja godine, postoje suradnici koji vam mogu raditi iza leđa.

Što se tiče financija, istina je da ćete ove godine malo teže dolaziti do novca, ali nemojte na to gledati tragično. Uz dobru financijsku organizaciju i pažljivo trošenje ove godine nećete biti na gubitku.

Financije će vam se popraviti već u siječnju, veljači, a ovaj trend će vas pratiti do samog kraja ljeta, kada ćete malo usporiti i riješiti probleme iz prošlosti na ovu temu.

Moguće je vratiti dugove, ali i kontaktirati dužnika sa sobom.

Dobar financijski priljev očekuje vas od druge polovice kolovoza pa sve do kraja rujna.

Tijekom ove godine i dalje ćete se truditi postići uspjeh kada je posao u pitanju i uspjet ćete, ali će vas to jako umoriti.

Ima i dobrih trenutaka na domaćem terenu. Želite li prodati nekretninu, riješiti papirologiju oko nekretnina, ovo je godina u kojoj ćete najvjerojatnije dobiti priliku i iskoristiti je.

Ako se bavite privatnim poslom, ova godina će vam biti jedna od najtežih. Moguće je puno kočnica, poteškoća i prepreka. Teško postižete financijsku stabilnost. Moguće je da ćete morati odustati od nekih svojih planova kako biste uspjeli zadržati posao. Nije povoljna godina za upućivanje u privatne vode, pa ako planirate vlastiti posao, bolje je da za sada ne riskirate i da ono što planirate odgodite na duži rok.

Planirate li općenito bilo kakvu promjenu posla, svibanj će vam biti naklonjen da poduzmete neke konkretne korake po tom pitanju. Trebat će vam dosta pribranosti kako biste se nosili sa svim izazovima.

Škorpion

Posao je polje u kojem ćete biti posebno uspješni. Sav trud i zalaganje, koji ste pokazali u prethodnoj godini, sada dolazi na vidjelo i osvaja zasluge, dobre rezultate i financijski prosperitet. Naposljetku, nadređeni će vam pokazati poštovanje i divljenje, te odati priznanje za sve zasluge. Rast ugleda na poslovnom planu podići će i vaše samopouzdanje, što će biti dodatni pokretač za kasnije projekte.

Ono što je važno u ovoj godini je shvatiti što želite od svoje karijere, koji su ciljevi koje želite postići te se usredotočiti i potaknuti na akciju. Kada vidite koje su vam prednosti, a koje mane, prvo ćete lako iskoristiti, a drugo poboljšati.

Ako se bavite privatnim poslom, imate priliku proširiti posao kroz nove klijente i nove ideje. Nemojte se bojati promjena.

Financije će biti dobre tijekom 2023. godine, a pratit će napredak na poslu. To će vam pružiti veliko zadovoljstvo. Puno ćete ulagati u svoj duhovni napredak, ali to će vam se isplatiti. Također, u ovoj godini ćete riješiti neka imovinska i obiteljska pitanja.

Budete li se u pravilu usmjeravali i davali sve od sebe – ovo bi vam mogla biti jedna od uspješnijih i isplativijih godina. Međutim, njegov prvi dio bit će mirniji i stabilniji, a vi ćete lakše donositi ispravne odluke koje pridonose jačanju vaših pozicija ili napredovanju. Ostvarit ćete kontakte sa jakim ljudima i proširiti svoj utjecaj i utjecaj.

Oni koji planiraju privatni posao vjerojatno će ga pokrenuti tijekom proljetnih mjeseci. Drugi dio godine pak od vas zahtijeva veću angažiranost, borbu na više frontova i više truda. Iako povremeno stresno – ovo će razdoblje aktivirati onaj esencijalni dio vas – borca ​​željnog pobjede. Financijski je ovo izuzetno jaka godina koja će vas potpuno stabilizirati.

Bit ćete vrlo aktivni tijekom cijele godine. Korak po korak ostvarujete neke manje ciljeve, koji – gledajući širu sliku, sveukupno mogu ispasti vrlo značajni. Posebno povoljna godina, ako se bavite bilo kakvom trgovinom, telekomunikacijama, transportom, putovanjima, komunikacijama ili poslovima vezanim uz bilo kakvu edukaciju mladih, tečajeve, prijenos znanja i sl. Za posao vam je najvažnija druga polovica godine, odnosno razdoblje od srpnja pa do kraja godine. Od te faze možete očekivati ​​veliki broj obaveza kojima ćete se maksimalno posvetiti. Očekuje vas godina u kojoj ćete imati prilično napornu svakodnevicu i puno posla. Važno je biti dobro usredotočen na svoje ciljeve.

Bit će potrebe, ali i šanse za promjenom prijevoznog sredstva.

Osim toga, proširit ćete svoje znanje, upisati tečajeve jezika, plesa, vožnje. Financijeri su sada stabilniji, imat ćete manje troškova.

Strijelac

Poslovna godina koja je pred vama bit će vrijeme za napredovanje, učenje novih stvari i rast u svakom smislu. Važno je da se tijekom ove godine fokusirate, ne toliko na dobre poslovne i financijske rezultate, koliko na svoju kondiciju i zadovoljstvo poslom. Kada ste s tim mirni, kada ste zadovoljni onim što radite i shvatite da je to za vas rast i napredak, onda će sve ostalo doći s lakoćom, dobrim rezultatima, rastom profita i zadovoljstvom nadređenih. Ako to zanemarite i fokusirate se na financije, stvari će biti puno teže.

Prošle godine ste se dosta iscrpili na poslovnom planu, sada je vrijeme da uživate, stoga nemojte biti strogi prema sebi, već si dajte oduška.

Financije će ove godine sigurno biti dobre i stabilne. Možete očekivati ​​povećanje dobiti i zarade bez previše truda, naravno, ako se dobro organizirate. Svakako, u ovoj godini ćete imati sreće na tom polju.

Nastavljate s ozbiljnim poslovnim potezima koje ste započeli tijekom prethodne godine. Već ste učinili veliki dio – sada morate prionuti na posao kako biste ojačali svoje trenutne pozicije. Budite konkretni, racionalni, praktični, ponekad morate ići malim koracima, ali postojano naprijed. Trud koji uložite u prvom dijelu godine donijet će veliki napredak i poslovne rezultate od mjeseca srpnja. Tada ulazite u razdoblje promjena, a moguće je da će mnogi Strijelci uploviti i u vode privatnog biznisa te unovčiti svoje ideje i kreativnost. Također, neki od vas će dobiti ponudu za bolji posao ili posao sa jačom pozicijom. Što se tiče financija – godina investicija, ali pametnih koje će se isplatiti.

Sada ćete se ozbiljno okrenuti osobnim financijama pa ćete ulagati u znanje i sve ono što vas može bolje pozicionirati u budućnosti.

Kad se najmanje nadate, dobit ćete izvrsnu poslovnu ponudu, bolju poziciju i shvatit ćete da je najteže bilo živjeti u neizvjesnosti.

U godini pred vama ćete se uozbiljiti, a razlog tome je što je vaš planet promijenio znak u polju “faktora sreće” pa će vas zbog toga podsjetiti na obaveze koje ste zanemarivali u godini iza vas.

Jarac

Rad je polje na kojem ćete zablistati ove godine. Vaša ambicioznost, predanost i korisnost doći će do izražaja, te vam donijeti uspjeh, a u konačnici i dobre rezultate. Bitno je da se ove godine dobro organizirate, usredotočite na svoje ciljeve i ne odstupate od njih. Vaši planovi trebaju biti realni, trebate jasno vidjeti stvari i razumjeti što je u vašoj moći, a na što ne možete utjecati. Pazite na pomoć i trud koji ulažete u kolege, kako ne bi išli na vašu štetu. Postavite granice kada je u pitanju zauzimanje za druge, jer netko drugi može preuzeti vaše zasluge. Tijekom ove godine bilo bi dobro izaći iz uobičajene poslovne rutine i unijeti više kreativnosti u svoj posao. Možda to nije tvoja stvar, ali zato jer će ti pomoći da pronađeš učinkovitija i kreativnija rješenja.

Što se tiče financija, ove godine očekuju vas nova financijska ulaganja na koja morate gledati dosta racionalno, ali ako to radite na pametan način, rezultati će biti iznadprosječni. Također, očekuju vas neočekivani financijski dobici, a možemo reći da mogu doći i na kartu sreće. Veljača i rujan su financijski povoljni mjeseci.

Imajte na umu da će vaša poslovna situacija tijekom 2023. ovisiti o vama i vašim odlukama. Ovo je period u kojem ćete biti u prilici za važne rezove na polju posla. Bit ćete pod velikim pritiskom i velika će odgovornost biti u vašim rukama, ali ako pokažete dovoljno volje za velike stvari bit ćete nagrađeni od sudbine. Razdoblje od travnja do srpnja donosi vam mogućnost lakše, bolje i stabilnije zarade. Naravno, važno je i biti spreman prihvatiti nova rješenja i nove prilike na ovom polju. Promjena je neophodna za napredak.

Najteže razdoblje očekuje vas u travnju i listopadu kada ćete stalno biti pod stresom. Kad ta faza prođe, bit će vam puno lakše usredotočiti se na stvari koje su vam važne. Nastojte ne raditi uvijek samo za svoj interes, nego biti svjesni da se neke stvari rade i za opće dobro.

Godina koja je pred vama bit će jedna od najvažnijih godina za vaš horoskopski znak. Za početak, Saturn, koji također vlada vašim horoskopskim znakom, polako ali sigurno prelazi iz vašeg drugog u vaše treće prirodno polje i otvara nova vrata.

Ovo je sjajno vrijeme za ulaganje.

Vodenjak

Pred vama je dobra poslovna godina, posebice za one koji se bave privatnim poslom ili ga planiraju pokrenuti. Ali ni ostali neće loše proći. Izrazito ste odgovorni, izrazito fokusirani na kvalitetu onoga što radite, ali istovremeno spremni na promjene koje će dati dobre rezultate.

Poslovni period koji je pred vama donijet će vam solidne rezultate, bez prevelikih očekivanja. Vaše analitičke sposobnosti i sposobnost donošenja ispravnih odluka sada će biti u fokusu pa će rezultati koje ćete postići biti izvrsni. Možda neće biti popraćen jačim financijskim dobitkom, ali je svakako prilika za vaš rast i razvoj u karijeri. Tijekom proljeća i ranog ljeta imat ćete izvrsne prilike za ostvarenje poslovnih ciljeva, stoga sve one projekte koje planirate pokrenuti tijekom ove godine, pokrenite ih tijekom ovih mjeseci. Sada je pravo vrijeme da pokažete svu svoju kreativnost i to je karta na koju treba igrati ove godine, jer imate puno potencijala.

Nešto stresnije razdoblje za vas je drugi dio godine, kada će količina obaveza koje ste preuzeli na sebe biti zaista prevelika. Ipak, posao nećete moći odbiti pa ćete ići do svojih granica. Pokušajte se bolje organizirati, iako se mora priznati da će to u ovom razdoblju biti teško.

Što se tiče financija – novac će vas ove godine jednostavno htjeti. Pred vama je izuzetno plodna godina.

Financijska situacija neće baš pratiti poslovni rast, ali sigurno neće biti loša. Ono što je sada važno je podmiriti sve preostale troškove i dugove, kako vas ne bi pratili u budućnosti. Listopad je povoljan mjesec u financijskom smislu.

Vrijeme je da provjerite svoje sposobnosti na osobnom planu, ali samo nakratko, kako biste od kraja jeseni ušli u novi ciklus novih uloga i obaveza.

Povoljna vam je godina ako se bavite duhovnim radom ili istraživanjem ljudske psihe. Dobra je godina i ako planirate otići daleko u inozemstvo ili ako imate neke ponude tog tipa. Općenito, kod kuće biste trebali izbjegavati sve rizike. Moguć je neočekivani gubitak. Ljudi koje ste smatrali prijateljima mogu se okrenuti protiv vas ili ćete imati neku izdaju u poslovnom okruženju, neke događaje iza leđa, skrivene neprijatelje. Teže razdoblje za vas i prihvaćanje novih obaveza očekuje vas u razdoblju od travnja do srpnja. U tom razdoblju moguće je zaposlenje ako ste nezaposleni, ali imajte na umu da se radi o velikim obavezama i poslu koji će vam oduzeti mnogo energije.

Riba

Dolazi vam jedna od lakših godina. Na poslovnom polju imat ćete osjećaj da konačno možete malo odahnuti. Uspostavit ćete opušteniju atmosferu u pogledu obveza. Početkom godine očekuje vas posebno dobra faza u kojoj nećete biti ničim pretjerano opterećeni. U svibnju počinje razdoblje koje donosi manje pritiska. Tada biste trebali biti spremni za naporan rad i fazu u kojoj ćete imati puno obaveza. Važno je ne bježati od poslovne borbe i novih zadataka. Od srpnja počinje razdoblje financijske aktivacije.

Imat ćete veće novčane priljeve, ali i veće troškove. Općenito situacija može biti vrlo turbulentna za vas, pa očekujete da ćete energiju trošiti na posao i na polju zarade. Ipak, uz pomoć adekvatnih suradnika i prijatelja s kojima ćete biti okruženi na poslu, ostvarit ćete svoje ciljeve. Tijekom ove godine dobit ćete važnu podršku u vezi s poslom, a ta će vam podrška omogućiti da ostvarite svoje planove.

Godina koja je pred nama donosi vam ostvarenje planova, posebice onih koji se tiču ​​područja rada, jer ste tijekom prethodne godine uložili velike napore, stoga se nadamo da ćete imati razloga biti ponosni na sebe.

Godina podrške, realnih planova i njihove realizacije. Godina kada je vaš trud nagrađen i primijećen. Također, sada imate pravu motivaciju i prave ideje, a istovremeno – dovoljno strpljenja i upornosti da ih ostvarite. Mnogi od vas će dobiti jače odgovornosti, veća zaduženja i bit će potrebno da se maksimalno posvetite sebi i bacite se na posao.

Odlučite li se 2023. promijeniti posao, bit će to odluka donesena nakon dobrog i studioznog razmišljanja. Nemate namjeru ulaziti u bilo što za što niste sigurni da će polučiti dobre rezultate. Drugi dio godine za vas je vrlo unosan i moguće je da ćete se u tom razdoblju dodatno poslovno angažirati.

Kada se pojave problemi, budite svjesni da uvijek postoji rješenje, samo ne treba paničariti, već jasno sagledati stvari. Mogućnosti su brojne i lako ćete prebroditi to problematično razdoblje. Bilo bi dobro surađivati ​​s osobama u znaku Bika, Raka, Strijelca, kao i sa strancima.

Financije će vam tijekom ove godine također ići od ruke, a na tom polju ćete imati i sreće u određenom smislu, pa se oko toga ne treba opterećivati.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
18.8 ° C
19.1 °
18.8 °
77 %
1kmh
20 %
Ned
17 °
Pon
25 °
Uto
26 °
Sri
20 °
Čet
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9268
GBP
1,1629
CHF
1,0228
CNY
0,1281
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: