28.7 C
Zagreb
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

Muž Tanje Savić prijeti snimkama: ‘Tanja, sjećaš se što si radila u hotelu u Novom Sadu?’

Pročitajte još:

Suprug Tanje Savić poručuje da će se Drašku Stanivukoviću smučiti kada sazna što je sve pjevačica radila u jednom hotelu

Dušan Jovančević i dalje se preko medija obračunava sa suprugom Tanjom Savić i njezinim dečkom Draškom Stanivukovićem. Ovoga puta u intervjuu za Kurir poručuje da će se političaru smučiti kada sazna što je sve pjevačica radila s mužem, a između ostalog i da je šmrkala kokain u jednom hotelu u Novom Sadu.

“Šta je Tanja radila sa mnom 12 godina? Zašto se udala za mene? Zašto mi je rodila dvojicu sinova? Očigledno je željela samo korist. Zna li taj njen da je Tanja voljela koristiti kokain? Evo, sad ću je podsjetiti što smo radili u jednom hotelu u Novom Sadu. Tri noći smo tamo proveli za moj rođendan. Neka stavi ruku na srce i kaže da lažem. Ona može lagati, ali snimke ne lažu. To tek slijedi da je bolje upoznate”.

Na komentar novinara koji je glasio “djeluje da je volite i dalje”, Dušan odgovara:

Ne! Ja živim svoj život. Ja sam je imao kao i svi prije mene. Sad je on došao na red da je malo “drnda”. Sljedeće pitanje je bilo “Mislite li da su se uplašili kada ste zaprijetili?”.

“Nasmijala me svojom izjavom. Bolje da šuti. Majka dvojice sinova. Nema obraz niti sram. Uvijek je bila takva. Neka ona sa sobom radi što hoće. Nema se što Draško mene plaštiti. Ja im zlo neću učiniti. Oni će sami sebi. Ja ću samo svima pokazati istinu. U Tanjinom slučaju, napad je najbolja obrana. Ja sam čekam pravi trenutak.”

Novinarsko pitanje je glasilo “što mislite dokle će to trajati između njih?”.

“Vrijeme će pokazati. Da je pametan, već bi joj dao nogu, dok je on ne dobije. Ona ne zna za ljubav, samo na avanture misli”. Dušan tvrdi da je Tanja šmrkala kokain.

“Imam dokaz za to. Od kada smo se zabavljali do samog kraja. Slike i snimke se lažu. Zanima me kada objavim to kako će se pravdati. Dobro ona zna što sve imam o njoj, ako je pamćenje uopće služi.” Novinarski komentar je glasio “uništit ćete je ako to objavite”.

“Sama je kriva. Kako je sijala, tako će joj i biti”. Dušana su pitali misli li da je namjerno u vezi s političarem da njemu pokaže da može biti s moćnikom.

‘Ona je sponzoruša’
“Ma nek im je sa srećom. S tim čovjekom je pokazala i meni potvrdila kakva je kao osoba. Zbog nje sam tek sad shvatio što je prava ljubav i što znači imati pravu ženu pored sebe. Na tome sam joj zahvalan. Otvorila mi je oči i osjećam se bolje jer mi ona nije mogla pružiti ljubav. Ona misli da se ljubav kupuje. Ona je sponzoruša i ništa drugo. Komentar novinara je bio “da ga je baš povrijedila”.

“Moram reći da me nikada nije ni voljela. U to sam sad uvjeren. Žena koja voli nikada ne bi sebi ovo dopustila. Što je sve pričala o nama dok smo bili zajedno, a kako se sada ponaša. Žena koja voli svog muškarca gleda da brani i zaštiti, ali ona je sebična i samo misli o sebi. Nju zanima kako izgleda i to njeno pjevanje. Nju brak, muž, djeca nikad nisu ni zanimali. Sve ove godine što smo bili zajedno samo meni može zahvaliti što sam sve to držao na mjestu da toliko traje.” Dušan djeluje kao da je razočaran, glasio je novinarski komentar.

“Razočaran sam što sam 12 godina posvetio pogrešnoj osobi. Ali sada sam se oslobodio njenih lanaca. Hvala Bogu. Ona je toksična osoba. Nema što pružiti muškarcu osim iluzije, laži. Njoj treba netko da joj govori svaki dan da je lijepa, da je najbolja i da joj govori ono što ona želi čuti. Ona cijeli život bazira na iluziji i mašti. To je njen najveći kompleks.”

“Možda je vas sve uvjerila da je fina, ali mene nije. Ja je najbolje znam. U dušu je znam. S vremenom će i vama biti jasno. Ona ide tako s muškarcima od jednog do drugog iz koristi. Ona je sama sebi rob. Šteta samo zbog djece, ali ona će tek odgovarati zbog toga. “Djeluje da je dobra majka”, bio je novinarski komentar.

“Da jest, ne bi blokirala oca svoje djece i ne bi mi zabranila da se čujem sa sinovima. To ne rade dobre majke. Djecu je skroz sklonila od mene. Ja njima nikada nisam branio da se čuju s njom”, zaključio je Dušan.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

Baby Lasagna poželio sreću Vatrenima u dresu hrvatske nogometne reprezentacije

BABY LASAGNA na Facebooku je poželio sreću Vatrenima, koji danas igraju protiv Španjolske. Glazbenik je pozirao u dresu hrvatske...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
29.8 ° C
30.5 °
27.5 °
53 %
1kmh
0 %
Pon
37 °
Uto
38 °
Sri
37 °
Čet
35 °
Pet
35 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9237
GBP
1,1854
CHF
1,0274
CNY
0,1270
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: