9.9 C
Zagreb
Utorak, 28 ožujka, 2023

Severinina odvjetnica: ‘On je sada sam priznao da je on taj Redžepijev prijatelj’

Pročitajte još:

Severinina odvjetnica Jasminka Biloš za Index je večeras komentirala tvrdnje Milana Popovića da je USKOK-ova istraga Gzima Redžepija “pokušaj majke da zastraši sve one koji su odgovorni u ovom predmetu za donošenje odluka u vezi toga što je najbolje za dijete i da ih tim zastrašivanjem dovede u situaciju da možda svoje mišljenje daju u njenu korist”.

“Ono što je za nas bila dvojba i što nije bila provjerena informacija, a to je radi li se o njihovu slučaju, sada više nije dvojba nakon njegove izjave za RTL. On je sam priznao da se radi o njegovu slučaju skrbništva, sam je priznao da je on taj prijatelj radi kojeg je gospodin Redžepi kontaktirao vještaka u postupku vještačenja. Milan Popović se stavio u ulogu branitelja gospodina Redžepija koji sam nije uopće htio dati nikakav iskaz u vezi bilo čega”, rekla je odvjetnica Biloš te je dodala kako je Severina iz medija saznala da se radi o njenom predmetu.

“Mi smo iz medija saznali da postoje pouzdane informacije da se radi o tom predmetu, Severina o tome nikad nije dobila službenu potvrdu ni obavijest od bilo kojih organa gonjenja. Naravno da je ostavila otvorenim da se radi o njenom slučaju”.

Popović “sam priznao da se radi o slučaju njihovog skrbništva nad djetetom i postupku u kojem oni sudjeluju” te da je “sam priznao da je on prijatelj radi kojeg je Redžepi stupio u kontakt s vještakom”.

“USKOK vodi postupak, ne vodi ga Severina. Popović u cijeloj priči nije uočio da zahtjev za provođenje istrage nije podnijela Severina, nego USKOK. Prema tome, ne može Severina nikoga plašiti”, zaključila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Kazala je kako bi “oni bili najsretniji da se takve stvari ne događaju i da postupak ide po zakonu onako kako treba ići”. Također, podsjetila je da je Severina ukazivala na “spregu koja postoji između utjecajnih ljudi u Gradu Zagrebu i onih koji mogu utjecati na ishod postupka”.

“Severini je drago da se takve stvari počinju istraživati i nada se da će se potpuna istina istražiti do kraja i da će se utvrditi tko je sve u tu priču uključen. Mislim da su ove stvari koje se događaju vrlo važne za cijeli postupak i da njih ne možemo zanemariti i izdvojiti izvan cjelokupnosti odluke koja se donosi u tom postupku”, rekla je odvjetnica Biloš.

Popović brani Redžepija
Podsjetimo, USKOK istražuje gradskog zastupnika i bliskog prijatelja pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, Redžepija, zbog sumnje na pokušaj utjecaja na vještaka kako bi Popović dobio skrbništvo nad sinom kojeg ima sa Severinom.

“S druge strane, znači li to da nitko ne smije reći: ‘Ej, moj prijatelj je jako dobar otac.’ Pa majku mu. Znači, on ne smije reći svoje mišljenje da sam ja, kao njegov prijatelj, dobar otac samo zato da ne ispadne da on time čini kazneno djelo? Ma suludo”, kazao je za RTL.

“Pokušaj majke da zastraši sve one koji su odgovorni u ovom predmetu za donošenje odluka u vezi toga što je najbolje za naše dijete i da ih tim zastrašivanjem dovede u situaciju da možda svoje mišljenje daju u njenu korist”, dodao je svoje mišljenje o istrazi.

Severinin sin od 2019. živi s ocem

U studenome 2019. godine sutkinja Tea Golub donijela je privremenu mjeru i odlučila da će sin Severine Kojić i srpskog poduzetnika Milana Popovića nadalje živjeti s ocem, koji će se samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju djeteta. Odluka je stupila na snagu odmah pa je ni Severinina žalba nije mogla odgoditi.

To je značilo i da Severina istog dana mora predati sina ocu.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Krunoslav Capak otkrio kad bi se mogao proglasiti kraj pandemije

Vrlo je malo vjerojatno da će se to dogoditi prije petog mjeseca. Slijedeći sastanak Odbora za hitna stanja koji...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10.8 ° C
11.6 °
9.3 °
31 %
3.6kmh
0 %
Uto
11 °
Sri
14 °
Čet
16 °
Pet
16 °
Sub
15 °

Tečajna lista:

HRK - Hrvatska kuna
EUR
7,5187
USD
7,0548
GBP
8,4897
CHF
7,6678
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: