13.7 C
Zagreb
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

AS: ‘Unatoč tome što ju je završio bez titula, ovo je bila sjajna godina za Modrića’

Pročitajte još:

Hrvatska nogometna reprezentacija nije se uspjela plasirati u četvrtfinale Europskog prvenstva nakon što je u susretu osmine finala u Kopenhagenu pred 25.000 gledatelja nakon produžetaka izgubila od Španjolske sa 3:5.

Nakon nevjerojatne drame i brojnih obrata, Furija je nakon produžetaka slomila Vatrene izborivši plasman u četvrtfinale.

Španjolski AS u tekstu naslova “Modrićeva vječna sezona” piše: “Modrić je ponovno bio najbolji u svojoj momčadi. Pljeskao mu je cijeli stadion i skandiralo se njegovo ime kada je zamijenjen. Igrači Luisa Enriquea pokazali su koliko ga poštuju kada su mu masovno prilazili i pozdravljali nakon utakmice. Sve ukazuje na to da mu je ovo bilo posljednje Europsko prvenstvo. Odigrao ih je četiri, a najbolje mu je bilo 2008., kada je Hrvatska stigla do četvrtfinala. Čini se da će teško nastupiti na sljedećem Euru, 2024. godine, ali trebao bi biti na Svjetskom prvenstvu 2022. koje se održava u Kataru.”

Unatoč tome što ju je završio bez titula, ovo je bila sjajna godina za Modrića. Pokazao je da je fizički na nivou i da može opstati u eliti.

U Madridu su to primijetili i odlučili mu dati novi ugovor. U Realu će ostati najmanje do ljeta 2022. godine (s 36 godina), a o njegovim igrama ovisit će hoće li ostati i još godinu dana nakon toga.

Modrić će sada imati tri tjedna odmora. Realovim pripremama priključit će se 21. srpnja, kad će se u Valdebebasu ponovno vidjeti s Carlom Ancelottijem, s kojim se dobro slagao u Realu. Ponovno će Modrić imati vodeću ulogu, iako je ideja dozirati ga s obzirom na njegovu dob, kako bi se što bolje pripremio za najvažnije utakmice. Da bi to učinio, trebat će mu pomoć ostalih veznih igrača poput Blanca i Odegaarda, koji će se ove godine priključiti rotaciji u kojoj se već nalazi Federico Valverde, završava As.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
pljusak
14.5 ° C
16.7 °
11.9 °
72 %
6.2kmh
20 %
Čet
14 °
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
19 °
Pon
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: