10.8 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Blanka Vlašić vodila navijanje usred Danske: ‘Proradile su emocije, neka bilo tko zabije!’

Pročitajte još:

Tisuće hrvatskih navijača okupiralo je Kopenhagen uoči utakmice osmine finala Eura protiv Španjolske. U svakom kutku grada neizbježne su kockice, a u samom centru smo ugledali i jedno poznato ime kako vodi navijanje. Bila je to naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić, javlja 24 sata.

– Hodala sam trgom i čula skandiranje ‘Nikola Vlašić, Nikola Vlašić’. I to je bilo to. Navijači su me prepoznali i pozvali me k sebi. A onda su proradile emocije – kazala nam je naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić, koju sada svi više gledaju kao sestru našeg reprezentativca Nikole Vlašića. I ona je došla u Dansku podržati Hrvatsku i svog brata Nikolu, piše 24 sata.

Nekada smo svi mi za nju navijali i bodrili je na velikim natjecanjima, a sada ona kao legenda našeg sporta bodri naše reprezentativce i vodi navijanje.

– Samo je jedno u mom životu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja – započela je Blanka, a stotine navijača je samo nastavilo za njom.

Zaista spektakularne scene.

Krenulo je navijanje, skandiranje ‘Blanka, Blanka’, a onda su je navijači zamolili da se obrati s par riječi, da im kaže nešto.

– Stvarno su me zatekli, gurnuli su mi onaj megafon u ruke. I nisam znala što bih im rekla. Iskreno ni sad se ne sjećam, znam da sam rekla da podrže sve naše igrače i da večeras idemo svi skupa po pobjedu – rekla nam je vidno uzbuđena Blanka koja se jedva probila iz mase navijača željnih zajedničke fotografije i obećanja da će Nikola večeras zabiti Španjolcima.

– Naravno, ne mogu im to obećati, neka zabije bilo tko, samo je važna pobjeda i prolaz dalje. Sve ostalo je manje važno – kazala je vesela Blanka i dodala za kraj:

– Napokon imam mogućnost bez opterećenja putovati na ovakva natjecanja, veseliti se i u miru gledati utakmice, naravno, koliko je to moguće u miru gledati obzirom da mi ipak srce posebno kuca za brata kojeg iznimno volim – rekla nam naša proslavljena atletičarka za 24 sata.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
9.4 ° C
9.8 °
6 °
76 %
3.1kmh
20 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: