14.6 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Plazibat: Pokazao sam da sam pi**ica, a možda me nađete kako bauljam ulicama…

Antonio Plazibat poražen je u borbi za titulu privremenog teškaškog prvaka svijeta u Gloryju, najboljoj svjetskoj organizaciji. Bolji je od njega bio nigerijsko-nizozemski kikboksač Kevin Tariq Osara (25-2-2, 13 KO). Time je borac iz Solina napravio velik korak unazad u karijeri. Poražen je prekidom u petoj rundi.

Pročitajte još:

Antonio Plazibat došao je na presicu potpuno utučen, na stolicu je sjeo s uz bolnu grimasu.

Dok je Tariq Osaro završavao svoje obveze prema medijima, Plazibat je potišteno čekao, gledao u prazno. Osaro mu je pružio ruku podrške.Bila mu je to prilika karijere, ali nažalost nije uspio. Nigerijac ga je pobijedio i osvojio privremeni pojas teške kategorije.

– Moje mentalno stanje trenutačno? Pustimo ozljedu. Pobijedio me pošteno. To je sport. Nekad dobiješ, nekad izgubiš – rekao je Plazibat pa nastavio:

– Nadam se da je borba bila zabavna. Nadam se da je svima bilo dobro. Ne želim davati klišej-obećanja da ću se vratiti, razbiti ga u revanšu. Vidjet ćemo. Boli me k*ac. Ne želim da me itko žali, da itko bude tužan zbog mene. Imao sam cijelu Hrvatsku iza sebe, imao sam priliku da dokažem da sam najbolji. Pokazao sam da sam p*kica, da ne mogu pobijediti sa slomljenom rukom. Molim vas, ne žalite me.

Kad možemo očekivati vaš povratak u ring. Prosinac?

– Zaista ne znam, jako me boli ruka, osjećam da je neka kost slomljena. Žao mi je što sam razočarao svoje trenere.

Prognoza Hrvatska – Španjolska?

– Hrvat sam, navijam za svoje i očekujem dobru utakmicu. Osvojite to! Molit ću za naše igrače, da pobijede.

A što dalje?

– Sad idem u smještaj. Gledat ću s djevojkom Netflix, igrati Destiny ili nešto treće. Sutra ću pogledati utakmicu, nakon utakmice otići partijati. Najviše partijam kad izgubim, da to izbacim iz sebe. Možda me nađete kako bauljam roterdamskim ulicama. Pokazat ću Nizozemcima što je rakija, kako se ubiti od alkohola u pet minuta.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
17.4 ° C
17.8 °
14.2 °
52 %
2.6kmh
0 %
Sub
16 °
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
25 °
Sri
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: