10.8 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Ruski MMA borac preminuo zbog trovanja lubenicom koju je pojeo prije spavanja

Pročitajte još:

Svijet borilačkih sportova potresla je vijest o smrti 33-godišnjeg Rusa Aleksandra Pisareva, majstora mješovitih borilačkih vještina koji je preminuo iznenada nakon što je završio u bolnici s teškim želučanim problemima.

Koliko se za sada zna, ruski borac primljen je u bolnicu nakon što je u društvu supruge proveo večer u kojoj su zajedno jeli. Pisarevu je pozlilo, ni supruzi nije bilo dobro, ali uspjela je biti spašena u večeri nakon koje je ostao očaj zbog gubitka njezinog dragog. Hitna pomoć je stigla po oboje, ali 33-godišnjeg borca nisu uspjeli spasiti u bolnici.

Za sada se još ne zna što je od stvari koje je Pisarev unio u organizam izazvalo tragediju koja je odjeknula. Priča se o lubenici, spominje se da su možda kobni bili i lijekovi koji su sadržavali otrov, a više informacija otkrit će istraga.

Istražitelji će se baviti i odgovorom na pitanje kako je došlo do toga da Pisarev dobije otrovanu hranu, s mogućnošću da se u ovom slučaju radi o ubojstvu.

Ruski borac je preminuo, a njegova supruga zadržana je u bolnici na pretragama, izvan životne opasnosti.

U tužnom oproštaju, posljednje riječi upućene preminulom borcu imala je momčad čiji je bio član.

“Brate, prijatelju i učeniče, nema riječi koje bi opisale težinu ovog gubitka. Aleksandar Pisarev bio je mjerilo prijateljstva, čestitosti i hrabrosti ruskog čovjeka. Nedostajat ćeš! Počivaj u miru, naš brate”, objavila je momčad nakon tužne vijesti.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
9.4 ° C
9.8 °
6 °
76 %
3.1kmh
20 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: